keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Parasta juuri nyt

Just nyt olen vähän stressaantuneessa olotilassa. Sydän tykyttelee levossakin hiukan liian nopeasti, ja jouduinkin skippaamaan eilisen treenin todetessani, ettei se mene kuitenkaan oikeaan osoitteeseen, kun kehossa on hälytystila päällä. Tallustelin illalla koirien kanssa rauhallisen lenkin, ja varoin nostamasta sykettä liian ylös. Sitten hellin itseäni kaurapuurolla. Parasta just nyt-haaste on siis sananmukaisesti haaste. Olisi helpompaa kirjoittaa, mikä just nyt ei ole parasta. Mutta ei se mitään. Tekee varmasti hyvää pohtia hetki, mikä just nyt on kivaa.

Banaaniletut marjoilla ja kookoshiutaleilla ovat tämän hetken herkku, jota voi hyvällä omalla tunnolla pistellä menemään - Torstai. Silloin edessä on kiva päivä Helsingissä, kun suunnitellaan kaiman kanssa kivaa juttua, joka tulee blogiinkin sitten myöhemmin. Torstaina alkaa myös odotettu koulu! - Soijamaito. Parasta lämmitettynä kaurapuuron kanssa - Muistilaput ja liput. Vielä kun muistaisi lukea ne - Vihkot, koska ne pysyvät paremmin tallessa kuin edellä mainitut lippuset. Vielä kun muistaisi lukea ne - Uusi long bob-hiusmallini. Tykkään kuin hullu Ansku puurosta - Lisääntyvä valo - Ehdottomasti ihanin muoti sitten seitkytluvun - Ihana pieni perheeni: Jani, joka jaksaa olla niin suloinen, vaikka olenkin ollut pahantuulinen. Ja koirat, nuo maailman tärkeimmät pikinokat - Narsissit, jotka sain äidiltä. Istutin ne piristämään etupihaa, ja nyt kannan niitä edes takaisin, jotta ne eivät palellu - Orkideani, joka on kukkinut jo pitkään, joka nyt puskee uutta vartta - Luomuomenat jotka voi syödä kuorineen - Uudet helmet blogilöydät, esimerkiksi tämä(klik) - Ystävät.


Haasteesta on kiittäminen Iinaa ja Nooraa. Itse nakkaan tämän eteenpäin Anna-Marialle, Tarulle, Hannalle, Nannille ja Camillalle. Hop, ottakaa koppi!

Keskiviikkoa, kamut!


Ansku

14 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta. Tähän tartun mielelläni ♡

  VastaaPoista
 2. Varovasti sen kropan kanssa nyt :) Kiva blogilöytö, pitänee tutustua paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää on tällainen ikuisuusprojekti. Mutta koko ajan aikaisemmin kuitenkin huomaa, milloin on syytä löysätä :D

   Poista
 3. Kiitos haasteesta kaunis. <3 Toteutan sen heti lähipäivinä.
  Näin hamsteriposkena tuli ekana mieleen parasta just nyt- asiana panacod :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Oi mä niin muistan kun omat viisurit leikattiin. Mulla on kuvatkin niistä hamsterinposkista :D Tsempit!

   Poista
 4. Those pancakes look amazing!

  http://lapetitebetise.blogspot.de/

  VastaaPoista
 5. looks delicious
  take a look at my blog, I post about cocktails
  http://voronko11.blogspot.ru/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Your blog looks good, but i do not understand a single word! :D

   Poista
 6. "Ja koirat, nuo maailman tärkeimmät pikinokat". Pystyn niin samaistumaan tähän <3 Koirat tekevät jokaisesta päivästä paremman.

  VastaaPoista
 7. Kiva haaste ja en ole tällaiseen aikaisemmin törmännyt. :) Nuo letut on kyllä aivan parhaita, tein vasta muutama päivä sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappaa siitä ja laita toteutukseen kanssa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!