keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Siniset peililasit

Pikkuhiljaa aurinkolaseja on alkanut tupsahdella enemmän ja enemmän katukuvaan. Itse tuppaan olemaan aina se mattimyöhänen kulkiessani kesäkuuhun saakka silmät somasti sirrillään. En tiedä mikä siinä on, mutta jostain syytä aurinkolasit löytyvät silmiltäni lähinnä kesällä tai sitten reissussa. 

Vaan tänä keväänä olen kunnostautunut. Kaivoin sinisävyiset peililasini esiin, kun halusin testata kuinka hyvin moiset kakkulat käyvät tähän naamatauluun. Kivasti ne ainakin auttoivat hahmottamaan kaupunkikuvaa viime viikonloppuna Helsingissä, kun aurinko paistoi niin maan mukavasti.

Ihan täysin en lämmenyt tälle trendille, mutta parempi kuitenkin olla möläyttämättä niitä kuulusia viimeisiä sanoja, ei koskaan. Tykkään kyllä ihastella peililaseja muilla, ja ehkäpä Ray Banin klassiset Aviatorit peililaseilla voisivat toimiakin. 


Kylläpä kello juoksee. Luulin heränneeni ajoissa (kello 8)jotta ehtisin koiralenkin, salitreenin, suihkun ja tankkauksen lisäksi vielä postaamaankin. Tai no, siltähän tämä näyttää, että ehdinkin, mutta kiire tässä tulee. Iltavuoro töissä nääs. Toivon että tilanne siellä olisi jo rauhoittunut. Eilen huomasin paiskovani pari tuntia ylitöitä, ja toki kiireet jatkuivat yöllä unissakin. 

Mutta hei, sain lääkäriltä kivoja uutisia alkuviikosta, kun poikkesin hänen pakeillaan kipeytyneen olkapääni vuoksi. Tohtori tuumasi, että kyseessä voisi olla jonkinlainen lievä repeämä. Olkapää kuntoutetaan liikunnalla sekä kipulääkekuurilla. Niinpä kävin tekemässä tänään hauis- ja selkätreenin kevyesti, pitkiä sarjoja käyttäen. Eikä se ainakaan vielä juili aiempaa enemmän. Ehkä se siitä. 


Mutta nyt, sinne työmaalle. Mukavaa päivää ihmiset!

Ansku

22 kommenttia:

 1. Minä olen koko tämän viikon etsinyt aurinkolasejani! Jemmasin ne keskellä synkintä talvea jonnekin mielestäni hyvään paikkaan, josta löydän kun aurinko alkaa taas paistamaan. Ei löydy ei - oli liian hyvä jemma :)

  Toivotaan että olkapää paranee pikaisesti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ouu nouu! Toivottavasti löytyy :D

   ..kiitos. Nyt näyttää kyllä hyvälle. Toivottavasti ei tule takapakkia :)

   Poista
 2. Täälläkin on siniset peililasit ollut kovasti käytössä! Ja pakko niitä kyllä on käyttääkin; tuntuu, että maskarat valuvat poskille samantien jos arskat unohtuvat kotiin! :D

  Aurinkoa viikkoosi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Sama juttu mullakin joka vuosi, enkä silti ole tajunnut kaivaa laseja :D

   Kiitos ja samoin <3

   Poista
 3. Kaunis asu sinulla. Toivottavasti saat olkapääsi kuntoon, ei ole kivoja sellaiset vaivat, vaikkeivat ihan maata kaataisikaan. - Aurinkolasit on tosi hyvä juttu. Hankin viime keväänä aurinkolasit vahvuuksilla. Oli hyvä hankinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli!

   Mä toivon sitä myös, ikävää jos treenit kärsii. Syö motivaatiota jollei pääse tekemään. Mutta nyt näyttää hyvältä kyllä :)

   Aijjai, nyt kun olisi ylimääräistä, hankkisin minäkin arskat vahvuuksilla. Olisivat huiput autoillessa.

   Kivaa päivää!

   Poista
 4. ihana asu !! täällä kans yks joka hamunnut aurinkolasivalikoimaan muutamat peililasit..:33

  VastaaPoista
 5. Siniset peililasit on kyllä mulle erittäin vieras alue... Reiskan omistan, mutta ruskeilla linsseillä ja jossain vaiheessa kun niillä ei meinaa enää nähdä, on vuorossa mustien peililinssien hommaus. Nämä ruskeat on jotenkin.. Erikoiset :D Kaunis on asu, korukateus iski! :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joillekin nää vaan käy tosi hyvin, kuten esim SS:n Hannalle ja Home at lastin Tarulle :D

   Poista
 6. Very nice color of the coat. I like it. Have a nice day.
  http://www.fashiondenis.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Denisa, have a nice day too :)

   Poista
 7. Kaunis neule! Toivottavasti olkapäästä ei tule pidempää projektia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen en muistanut ottaa edes särkylääkettä kun ei ollut kipeä, tänään taas alkoi oireilla jo aamusta :/ Höh. Mutta ehkä se tästä on parempi kuitenkin jo <3

   Poista
 8. Hyvältähän ne lasit näyttää! Minulla on myöskin aviatorit seuraavana hankintalistalla aurinkolaseista. Voi tosin olla että jätän peililasit ja valitsen klassisemman mallin. Olen ihan jälkijunassa aviatorien suhteen, koska olin aiemmin sitä mieltä ettei malli sovi minulle. Nykyisin olen alkanut pitää mallista myös omalla naamalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut tällaistahan se on :) Mullekin käy monesti noin! Ja itseasiassa RayBanien hankinnan jälkeen olen kääntynyt vähän siihen suuntaan, ettei ne sopisikaan mulle. Mutta ei se mitään,käytän silti :D

   Poista
 9. Kaivoin pari viikkoa sitten esille, autolla kun liikkuu niin on hirivittävän kiva nähdä mihin ajaa :D Kivojahan ne ovat, se vaan kun on ne vahvuudet niin kovin monia ei raaski hankkia. Tsemppiä olan kanssa :)

  VastaaPoista
 10. the outfits fit well on you! so pretty<3

  anyway mind to follow each other dear? follow me and i'll follow u back:)xx

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!