torstai 19. maaliskuuta 2015

Testissä luonnonkosmetiikka vartalon iholle

Luonnollinen kosmetiikka kiinnostaa, varsinkin niiden tuotteiden kohdalla, jotka jäävät iholle pidemmäksi aikaa. Eettiset ja luomulaatuiset kosmetiikkatuotteet saattavat olla hintatasoltaan kuitenkin melko korkeita, joten hutiostokset harmittavat. Epäilen, että kaltaisiani Säästö-Sannoja löytyy ruudun takaa muitakin. Siksipä olenkin nyt lotrannut vuorotellen kahdella luonnollisella, vartalon ihoa hellivällä tuotteella siinä määrin, että niistä voisi olla sananen sanottavaksi sinulle, joka mietit uuden ihonhoitotuotteen hankintaa.

Sain testiin Neal`s Yard Remedies`in Wild Rose Body Elixirin, sekä Patykan Absolis Precious Woods Body Oilin.

Englantilainen Neal`s Yard Remedies on tuottanut eettisiä, puhtaita ja luonnollisia tuotteita vuodesta 1981. Ravitseva ja kirkastava vartaloeliksiiri sisältää mm. kaakaovoita, parapähkinäöljyä sekä villiruusun marjaöljyä. 

Vastuullinen ja ympäristöystävällinen Patyka on ranskalainen luksusmerkki, jonka tuotteet ovat luomulaatuisia. Öljy sisältää mm. tulehdusta hillitsevää mäkikuismaa sekä ihon uudistumista stimuloivaa auringonkukkaa. Ylang ylang pehmentää korppuihon. 


Omat käyttökokemukset: 

Neal`s Yard Remedies (n. 47€)

- Voide on vaaleanpunaista geelimäistä ja paksua, runsasta tavaraa. Kuin marmeladia. Se levittyy pehmoisesti ja helposti. 

- Pakkauksen ulkonäkö on tarpeeksi nätti, jotta tuubia viitsii pitää näkyvälläkin paikalla. Annostelu on helppoa, koska voide on sen verran paksua, ettei liikaa pääsee lurahtamaan. 

- Vahva, aromaterapeuttinen ruusuntuoksu tulvahtaa sieraimiin välittömästi. Ensikokemus oli melko pistävä ja vahva, mutta hetken kuluttua tuoksu pehmenee ja muuttuu oikein miellyttäväksi. 

- Imeytyminen vie aikaa, ja tuote sopii loistavasti kuivalle iholle. Lopputuloksena on pehmeä, kosteutettu, hiukan hehkuva ja hyvinhoidetun näköinen iho. 


Patyka (n.42€)

- Öljy on kellertävää ja hyvin juoksevassa muodossa. Se levittyy mukavan liukkaasti ja tuntuu riittoisalta. 

- Suihkepullo on hygieninen ja helppokäyttöinen. Lasipullo muuttuu herkästi liukkaaksi öljyisissä sormissa, joten varovaisuus on suotavaa. Pullo on yksinkertaisen kaunis, kelpaa jopa sisustuselementiksi. 

- Ensikosketus tuoksuun oli miellyttävä ja pehmoinen. Sittemmin se on muuttunut muistuttamaan jonkinlaista kana-ateriaa, melko häiritsevästikin. Tuoksu pysyy iholla pitkään. 

- Imeytyminen vie aikaa, ja öljy sopiikin erinomaisesti kuivalle iholle. Lopputuloksena kimmoisa, kaunis ja kosteutettu iho, joka valitettavasti ei tuoksu omaan nenään kovinkaan hyvältä. 


Lopputulos: 

Kumpikin tuote hoitaa ihoa tehokkaasti, mutta huomaan mieluummin tarttuvani Neal`s Yard Remediesin sinisävyiseen tuubiin, koska yksinkertaisesti: tuoksu. Kumpaistakin tuotetta löytyy ainakin Joliesta


Iloa päivään!

Ansku

4 kommenttia:

 1. Näyttää tosi kivoilta tuotteilta! Aika hinnakkaita, mutta on kyllä yleensä paljon paljon parempia!

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, että hinta on aika korkea, enkä tiedä pystyisinkö itse satsaamaan näin näin paljon nyt kun teen vain puolikasta työaikaa (ja hoitajan palkkahan on superpieni normaalistikin), mutta jos ei olisi rahasta kiinni, käyttäisin luonnonkosmetiikka enemmän kuin mielelläni :)

   Poista
 2. Tuo ensimmäinen näistä vaikuttaa erittäin hyvältä, pitäisiköhän testata... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä voin kyllä suositella. Saisi ihon kevään aikana mukavaan kesäkuntoon :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!