keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Yksi kauden trendikkäimmistä vaatteista

Kuntosalilla rehkiminen, koirien rapsuttelu, kaurapuuron kauhominen ja kesäterassista haaveilu. Siinäpä muutama kiinnostuksen kohde tällä hetkellä. Oikeastaan monikaan muu asia ei juuri nyt nappaa. Perjantainen uutinen söi ihan selkeästi opiskelumotivaatiota. Peruuntunut kurssi harmittaa edelleen vietävästi. 

Pari päivää meni mukavissa merkeissä, mutta alakulo alkoi eilen taas nostaa pätään, eikä yrittäjyyden kurssin parissa painiskelukaan houkuta. Lisäksi ystäväni pohti, josko ei lähtisikään kauan odottamalleni tyttöjen viikonlopulle Turkuun. Höh. Ja jos nyt oikein negatiiviselle linjalle lähdetään, niin myönnettäköön että raha-asiatkin mietityttävät. Alkuvuodesta kuvittelin, ettei työn alla olisi kuin yksi kurssi. Vihjasin työnantajalle silloin, että voisin tehdä hiukan enemmän vuoroja. Siinä välissä koulu ilmoitti järjestävänsä uuden kurssin. Halusin panostaa siihen ajallisesti ja lisävuorot jäivät tekemättä.  No, kurssi peruuntui, minä olen rahaton enkä ole hyötynyt mitään. Positiivisuus - mitä se on?

Ei siis minun ajatuksistani enempää, tarkoitus ei ole tartuttaa negatiivisuutta muihin. Laitetaan sen sijaan näytille asu viikon takaa. Kimonot ovat nyt erittäin ajankohtaisia, joten olin enemmän kuin tyytyväinen kun löysin omani Lindexiltä. Peräti puoleen hintaan. Oikeasti olin etsimässä ristiäislahjaa, mutta tämän tarjouksen ohi en vain kertakaikkiaan voinut kävellä. 

Kuva Anna-Maria/Secret Wardrobe. Meikki ja hiukset Lila/Päästä varpaisiin

Koska tällä kertaa jutun juurta ei enempää irtoa, toivottelen teille oikein mukavaa loppuviikkoa. Pidän postaustaukoa sen verran, että mieli on taas parempi. En oikein tykkään lukea negatiivisia blogeja, joten ei tehdä tästäkään sellaista, vaikka toki aitona blogini haluankin pitää. 

Ansku


Kaikki kimonot Bubbleroomista
Linkit mainoslinkkejä

27 kommenttia:

 1. Voi toivon sinulle parempia herkkä. Kyllö sitä varmaan jokainen on joskus allapäin. Se siis sallittakoon. Jaksuja.

  VastaaPoista
 2. Hauskan näköinen kimono :) Toisinaan blogin kirjoittaminen voi myös helpottaa ajatusten siirtämistä muualle, stressikin vähenee kun tekee jotain mieluista. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta, ja usein näin onkin. Tällä kertaa tuntuu että ei ole muuta sanottavaa, kuin jotain ärsyttävän negatiivista :D Kiitti!

   Poista
 3. Näytät upealta kokonaisuudessa. Ja se negatiivisuus, minusta ihan luonnollista tässä tilanteessa. Paljon jaksamista muru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin minustakin :D Siis että negatiivisuus on luonnollista jos oikein mikään ei suju nyt. Mutta eiköhän se tästä taas <3

   Poista
 4. Höh, kyllä negatiivisiakin juttuja pitää kirjoittaa jotta kanssaihmiset saa samaistumispintaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta. Mutta nyt jotenkin tuntui, että vastahan mä täällä mutisin ja kitisin :D :D

   Poista
 5. Ostin ton kans puoleen hintaan XD

  VastaaPoista
 6. Aivan täydellinen asukuva. Olisipa itselläkin käytössä kuvausapua ettei tarvi aina taiteilla omien kuvien kanssa.

  VastaaPoista
 7. Todella upea kuva ja kiva tuo kimono // itse alan vasta pikku hiljaa lämpeämään noille kaunokaisiile!

  Hei ja tsemppiä sinulle // joskus on vähän pakko kirjoittaa negatiivista asioista :) Ne myös kuuluvat meidän arkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Itse olen lämmennyt näille aina mutta jostain syystä vasta nyt tulin hankkineeksi. Viime vuonnakin pyörittelin käsissäni.

   Ja kiitos. Kiva kuulla ettei tullut kurja olo vaikka postaus oli kaukana positiivisesta.

   Poista
 8. Todella kaunis kimono! Ja hurjasti tsemppiä, kyllä kaikki vielä järjestyy. Aurinkoista kevään jatkoa!

  VastaaPoista
 9. Upea look! Minäkin ostin kimonon Köpiksestä ja odottaa asukuvajonossa ( niitä pääsiäisenä kertyi). Itseäni ei kyllä haittaa, jos blogi on rehellinen, eli vuodata vaan. Parempaa mieltä toivottaen! Asioilla on tapana järjestyä (mun mantra viimeisen 1,5 vuoden ajan...)! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Se on totta. Asioilla on tosiaan tapana järjestyä :D kiitti <3

   Poista
 10. Kaunis asu ja sie kans! <3 Pakko kysyä, et millaiset nuo kengät ovat? Edestä näyttävät kivoilta, millaista korkoa ja miten korkeat ovat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohtuu korkeat mutta kiilat :)

   Kiitti <3

   Poista
 11. Upea sinä ja upea asu! Ei varmaan erikseen edes tarvitse mainita, että kimonot rokkaa :)

  VastaaPoista
 12. A beautiful collection of fringe! Love the shawl you are wearing--it looks vintage!

  (='.'=)
  -Lauren
  adorn la femme

  VastaaPoista
 13. Paljon tsemppiä sulle kaiken keskellä <3

  Tuo kimono sun päällä on erittäin nätti :)

  VastaaPoista
 14. Ihanan rehellistä tekstiä!! Täällä kans ihan snadit muutostuulet eikä toivoa, että meno rauhoittuisi ihan äkkiä :D toisaalta taas...me nähdään kaaos ja epävarma tilanne. Se on se tämänhetkinen tila. Mitä on nurkan takana ja miten se voikaan parhaimmillaan yllättää? :)

  Halaus ja tsemppiä sinne! Ja hei - eläköön kimonot!!!! <3

  - M _

  VastaaPoista
 15. Kaunis A, älä huoli, jotenkin ne asiat aina lutviintuvat. <3 Semppistä, kuullaan taas pian, eiks? xo

  VastaaPoista
 16. Kaunis kimono ja hyvä löytö!

  Joskus käy niin, että Nti Mieli Maassa jää kylään pidemmäksi aikaa. Turha sitä vierasta on kaappiin piilotella. Kyllä se aina jossain vaiheessa löytää paluulippunsa muille maille juhlittuaan tarpeeksi. Sillä välin vierailijaa viihdyttävän pitää voida sanoa miltä tuntuu. Rehellisyys, kun on teeskentelyä arvokkaampaa, varmasti myös lukijankin mielestä. Tulee taas aika, kun vierailijasta ei halua enää mainita, koska silloin on jo kylässä paljon kivempiä vieraita. <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!