torstai 30. huhtikuuta 2015

Ystävistä

Hymyilyttää, kun katson tämän postauksen kuvia. Minullahan on joka kuvassa sama ilme! Mistä lie tullut, ja miksi kasvoilleni jämähti. Kuvat ovat viime viikonlopulta. Viiletin silloin heti aamusta Helsinkiin, ja vietin päivää blogiportaali Indiedaysin isännöimässä päivässä tapaamassa muita blogikollegoita. Mukavaa puuhaa, myönnän. Siksihän tätä blogia ylläpidänkin - jotta voin jakaa mielenkiinnonkohteitani muiden samanhenkisten kanssa. 

Olen kyllä aika onnekas. Blogimaailman ulkopuoliset ystäväni ovat nimittäin kanssani ihmeen samanlaisia. Sen lisäksi, että monet ymmärtävät työpaineeni, tajuavat mokomat myös juuri sen oikean huulipunasävyn päälle. Tai hiusten, liikunnan, ravinnon tai vaatteiden. Ja tietenkin voimme puhua myös isommista asioista, niistä vähän painavemmista. 


Ystävien merkitys on valtavan suuri - sehän on selvä. Olenkohan muistanut kiittää ystäviäni tarpeeksi siitä, että he ovat ystäviäni? Ajoittain heitä näkee hiukan harvemmin, joskus useammin. Silti he ovat kuitenkin siinä. 

Minulla on ollut aina suuri ystäväpiiri, mutta viime aikoina se on hiukan kutistunut - oikeastaan tiivistynyt. Osa erittäin hyvistä ystävistäni on tipahtanut matkasta, osasta on tullut läheisempiä kuin ennen. Olen saanut myös uusia ystäviä. Kun mietin läheisimpiä ystäviäni nyt tässä keittiön pöydän ääressä, tunnen lämpöä. Ystäväasiani ovat hyvin. Jani, Hanna, Heidi, Mari(t), Paula, Anna-Maria, Essi ja Jussi sekä Anu. Kiitos että olette olemassa. 

Kuvassa minä, Saara, Anna, Taru ja Stella. Kiitos teille! On ollut todella ilo tutustua, olette aivan mahtavia tyyppejä.

Kuvassa uusi tuttavuus, ihana Anna. Kuvasta kiitos Nooralle


Huikean ihanaa ja ystävärikasta Vappua!

Ansku

28 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo ensimmäinen kuva! :) On kyllä kiva, että blogin kautta tutustuu uusiin ystäviin, toki samaan aikaan vanhat rakkaat ystävät ovat tärkeitä. Taisin muuten nähdä sut vilaukselta silloin viime lauantaina.

  Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kuulla! :)

   Hitsi vieköön, mulla ei ollut silmälaseja joten musta tuntui etten nähnyt juuri ketään, ellei sitten tullut suoraan eteen :D

   Kivaa vappua sullekin!

   Poista
 2. Olen hurjan onnekas, että olen blogin kautta saanut tutustua niin upeisiin ihmisiin. Olen äärimmäisen kiitollinen. ♥ Aivan mielettömän upeita naisia, etten ehkä kestä ♥
  Mulla on muuten kovin pieni ystäväpiiri. Vain muutama erittäin läheinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu. Se on tosi hienoa. Ja hei, ei se ystävien määrä, vaan se laatu <3

   Poista
 3. Ihania kuvia! Ystävät ovat niin tärkeitä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, se on totta. Soisin kaikille ainakin yhden, huipputärkeän ystävän. Kunpa se olisi mahdollista.

   Poista
 4. Ihania kuvia - ja ystävät ovat yksi elämän suuria lahjoja - heistä kannattaa olla kiitollinen <3
  Hauskaa vappua, Ansku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset Lady hyvä <3 Samoin sulle!

   Poista
 5. Tuli tästä mieleen se keskustelu Bakerssissa, kun Riku tiedusteli mistä tunnetaan. :D Että kippis vaan vapulle, ja kavereille ja ystäville! <3 :)

  VastaaPoista
 6. Minulle olette vielä virtuaaliystäviä , mutta toivottavasti joskus tavataan ihan oikeastikin:) Ystävät ovat todella kultaakin kalliimpia ja vaikka ei heitä näkisikään pitkään aikaan, sen oikean ystävyyden kyllä tunnistaa ❤️ Iloista vappua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, sitä minäkin toivon :)

   Hyvää vappua sullekin! <3

   Poista
 7. Ihastuttavat punahuulet ja kutrit :)) Olet kaunein kaikista!

  VastaaPoista
 8. Voi sinnuu, ihana ystävä olet sinä myös ja rakas <3 Muisku

  VastaaPoista
 9. Aivan ihania kuvia ja ylipäätään ihana postaus! <3 Tuli niin hyvä olo tätä lukiessa. Ystävät ovat kyllä niin kullan arvoisia! Oikein ihanaa vappua sinullekin Ansku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsi, ihana juttu koska tätä oli mukava kirjoittaa :) :) Mukavaa vappua sullekin!!!

   Poista
 10. Mikä ihana postaus!! Olet rakas <3 Ihanaa vappua!

  VastaaPoista
 11. Ystävät: elämän tukipilarit, naurun kyyneleiden aikaansaajat, historiasi tuntijat, tukevat olkapäät, ilon kantajat ja kanssakokijat. Ilman heitä elämä olisi niin kovin tyhjää. <3

  VastaaPoista
 12. Naulan kantaan. Minäkin näin ystäviä vappuna pitkästä aikaa, ja jäin miettimään ihan samoja juttuja. Vaikka ystävät ovat tärkeitä ja rakkaitakin, olen silti välillä tosi huono pitämään yhteyttä, tässä asiassa olisi paljon parantamisen varaa. Tauon jälkeen on usein kuitenkin helppo jatkaa juttua siitä mihin viimeksi jäätiin, mukava tunne sekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajoittain se menee vaan niin, sama juttu itsellä. Se on varmasti ihan nornaalia :)

   Poista
 13. Mä olen ollut viime aikoina väsymyksen myötä jotenkin onneton ystävä ja yksinäisyys on vaivannut aika monesti. Hyvät ystävät ovat kyllä tärkeitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ähh toi unijuttu on kyllä paha. Toivon että se helpottaisi pian <3

   Poista
 14. Kiva postaus! Ystävät ovat niin tärkeitä :) Tuntuu että mitä vanhemmaksi tulee, sen harvemmin ehtii ystäviä nähdä. Kaikilla on työkiireitä, perhettä jne.. mutta onneksi ystävien kanssa juttu jatkuu siitä mihin se viimeksi jäi, vaikka taukoa näkemisestä olisi ollut pidempäänkin.

  Ja on muuten ollut ilo tutustua teihin upeisiin naisiin! Kiva saada vielä näin "aikuisiällä" hengenheimolaisia :) <3

  VastaaPoista
 15. Voi miten kauniisti kirjoitettu! On ollut ihana tutustua suhun Ansku, oot mahtava tyyppi <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!