sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Rento reissuasu

Pöydänkulmalla vieressäni höyryää kupillinen vihreä teetä. Ihan niinkuin niin monina muinakin kertoina, kun istun tässä keittiön pöydän ääressä ja päivitän blogiani. On ihanaa istua tässä nyt, ihan rauhassa. Siemailla teetä ja puuhailla blogin parissa. Kulunut viikko on ollut hektinen. En ole juurikaan ehtinyt olla aloillani, joten tämä pieni ja hiljainen hetki on tarpeellinen. Huomiselle olen taas buukannut tekemistä, ja tiistaina vietän koko päivän pääsykokeissa. Keskiviikkona alkaa jälleen työputki.

Kaikki aktiviteetti on ollut kuitenkin mieleistä. Olen tehnyt asioita, joita olen halunnutkin tehdä. Tällä viikolla olen haalinut uusia työkokemuksia, joista on varmasti hyötyä tulevaisuudessakin. Olen myllänyt pihahommissa, ja tavannut ihania ja inspiroivia ihmisiä. Olen viettänyt aikaa kauniissa ympäristössä, olen hiukan juhlinutkin sekä tietenkin liikkunut. Olen viettänyt aikaa ystävien kanssa ja syönyt varsin hyvin.

Viikonloppua vietin Tukholman risteilyllä mieheni ja ystäväpariskunnan kanssa. Lauantaille oli luvattu auringonpaisteisia Tukholman tunteja, mutta siitä huolimatta vettä hiukan ripsotteli. Onneksi vain hetkellisesti, joten rentoakin rennompi reissuasuni päätyi blogiin. Kulutimme Ruotsin katuja reilun 13:sta kilometrin verran, joten tennarit olivat hyvä jalkinevalinta.

Kerron matkasta enemmän myöhemmin. Sitten, kun olen jaksanut paneutua huolellisemmin muistikortin sisältöön. Nyt kaipaan pieniä päiväunia. Siitäkin huolimatta, että aurinko paistaa ja pitäisi kaivella muutama päivä takaperin ympäri mylläämäni kukkapenkin juurakot penkistä huitsin nevadaan.


Rentoa sunnuntain jatkoa!

Ansku

17 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja ihana asu!! <3

  Iski kyllä niin valtava ikävä Tukholmaa just nyt! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta! Tukholma on kyllä kiva, mutta mitä on tapahtunut Top Shopille?? :D

   Poista
  2. Siis mitä, eikö sitä ole enää siellä vai mitäää!? :D

   Poista
 2. Voi kun löysin kivan blogin!!! Terkkuja Lapista :)

  VastaaPoista
 3. Tukhomaan olen kovasti itsekin kaivannut mutta olisi kiva piipahtaa sinne pidemmäksi aikaa kuin muutamaksi tunniksi ainoastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Joku kiva hotellireissu voisi olla antoisa :)

   Poista
 4. Tukholma on kaunis kaupunki, ne kadut, jotka henkivät vanhaa aikaa ja noin kaunis nainen vielä kaduilla kävelemässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Kiitti vaan :D Tukholman vanha kaupunki oli kyllä kaunis.

   Poista
 5. Ihana asu, niin rento ja persoonallinen! :) Haalarit tuovat kivaa ilmettä. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää kuvastaa hyvin yhtä mun lempityyleistä: rento ja hiukan jotain hauskuutta :)

   Poista
 6. Voi, en ole vuosiin käynyt Tukholmassa, pitäisi ja pitäisi taas ! Asusi on sopivasti rento ja särmikäs, just sinulle sopivainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Tää onkin sellainen, jossa viihdyn hyvin :)

   Poista
 7. Ihana asu. :) Pitäisi käydä pyörähtämässä taas Tukholmassa kun viime kerrasta on jo aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli viime kerrasta jo vuosia! Aika menee niin siivillä ettei perässä pysy :D

   Poista
 8. Tukholma on kyllä upea kaupunki, erityisesti kesällä! Tosin mikäpä kaupungi ei olisi. :) Kivan rento kokonaisuus, sopii sinulle todella hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Totta! Varsinkin kesäisin kaupungit näyttävät parhaat puolensa :)

   Kiitos! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!