sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Juhannuksena

Juhannuskokko. Kesän ekat ja tokat grilliherkut. Sukulaiset. Ystävät. Nelijalkaiset karvakorvat. Sadepisaroita ja ajoittaisia auringonsäteitä. Hyvää seuraa. Naurua. Suunnittelua ja Haaveilua. Treeniä. Herkkuja, skumppaa ja valkkaria. Vihermehua. Aamupala ystävien kanssa. Niittykukkia ja villasukkia.

Ainakin näistä palasista koostui meidän juhannuksemme.


Otin vain muutaman hassun kuvan koko juhannuksen aikana, mutta toisaalta, kivahan se on joskus vain rentoutua ja keskittyä ympäröiviin ihmisiin. Juhannusaattona vietimme iltaa veljeni perheen luona. Ekat grilliherkut maistuivat äärimmäisen hyvältä. Kokko löytyi kävelymatkan päästä, ja ilta sujui äärimmäisen rattoisasti.

Juhannuspäivä alkoi tehokkaalla salitreenillä, ja iltapäivällä saapui Anna-Maria miehensä kanssa meille grillailemaan. Tänään katoimme aamupalapöydän täyteen herkkuja - vatsa pullottaa vieläkin vaikka olen tässä jo hetken aikaa sulatellut. Aurinko ei meille eilen juurikaan näyttäytynyt, mutta nyt se pilkistelee tuolla sen verran houkuttelevasti, että taidan kammeta kirjan kanssa terassin rottinkisohvalle pötköttelemään.

Ihanaa sunnuntain jatkoa!

Ansku

10 kommenttia:

 1. Yhtä rentouttavalta kuulostaa teidänkin jussit kuin täälläkin päässä. Meitä kelit helli, nyt sit taas satelee....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Siis että oli rentoa, ei se että sataa :D

   Poista
 2. Oi miten kaunis kuva sinusta <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille upeasta juhannusseurasta! Olen vieläkin ihan fiiliksissä kaikista tarjoiluista ja matkahaaveet jyllää mielessä - kootin päästyä sukelsin suoraan tutkailemaan karttaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Kiitti teille! Ja joo, San Francisco jyllää vahvasti mielessä <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!