torstai 18. kesäkuuta 2015

Malja lomalle

"Meinasitkos ottaa vähän skumppaa loman kunniaksi?" Tiedusteli työkaveri tänään, kun ihan ohimennen saatoin mainita kolmen viikon vapauden alkavan tämän päivän jälkeen. Aika useinkin on tullut poksautettua kuohuviinipullo auki loman alkajaisiksi - edes se pikkuinen - mutta ei tällä kertaa. Ei, koska ei tee mieli. Sen sijaan kaivoin heti kotiin päästyäni kauneimmat astiamme esiin, ja keitin vihreää teetä, mitäs muutakaan. Voi sitä loman alkua näinkin juhlia.

Juhannusaatonkin aion olla vesilinjalla, täytyy nimittäin lähteä etsimään kokkoa monen vuoden jälkeen, oikein autolla. Kiva myös päästä kuntosalille vielä juhannuspäivänä, sinne kun ei viitsi skumppaillan jälkeen mennäkkään.

Mutta etten nyt aivan väärää kuvaa anna itsestäni, täytyy myöntää, että kyllä minä tällä viikolla aion vähän viintä maistaa. Juhannuspäivänä sitten, sen kuntosalin jälkeen. Vähän kuin palautusjuomaksi.


Ihanaa torstaita, ja juhannusta teille jotka häippäsette nettiyhteyksien kuulumattomiin jussia viettämään! Te jotka ette niin tee, muistakaa tulla tsekkaamaan uusin hyvinvointi-inspiraatiopostaus heti huomenna aamupäivällä. Juttusarjassa kysymyksiin vastaa eräs hersyvän suloinen neitokainen, joka ei juuri myrtsiä ilmettä näytä.

Ansku

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos ja sulle myös huippua juhannusta! :)

   Poista
 2. Iloista juhannusta ja ihanaa lomaa!! :) Tuttu tuo teekuppisetti, äidilläni taitaa olla samoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii niinkö!? Mä tahtoisin näitä lisää!

   Poista
 3. Aivan ihana tuo kahvimuki, sedälläni on tuo koko astiasto. Tai teemukihan se. ;) Ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
 4. Samoilla fiiliksillä minäkin valitsin eilen juhannusruuan kanssa veden ja sen päälle lähdin iltasella vielä pyöräilemään.

  Mummillani oli yksi tuollainen kuppipari, josta hän nautti ihan aina kahvinsa. =)

  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen tuli kyllä vähän maisteltua skumppaa, tänään on ollut ihan väsynyt olo. En malta odottaa huomista ja ihanaa freshiä oloa :)

   Poista
 5. Rentouttavaa ja mukavaa lomailua :)!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!