perjantai 31. heinäkuuta 2015

Hyvinvointi-inspiraatio: Kaisa Liski

En oikeastaan muista kuinka päädyin television ääreen ensimmäisen kerran, kun Kaisa ja puoli valtakuntaa muutama vuosi sitten alkoi. Jokin siinä kuitenkin nopeasti koukutti, ja huomasin hakeutuvani television äärelle aina tiettyyn aikaan päivästä. Kaunis, sanavalmis, taitava ja kunnianhimoinen sekä hyvällä itsetunnolla varustettu Kaisa Liski kiinnosti siinä määrin, että huomasin tuota pikaa olevani fani. Nyt tuo räväkkä nainen on aikeissa laajentaa kiinteistövälitysbisneksestä myös toisaalle...


Nuorena mm. uinnissa kilpaillut, ja sittemmin fustran ilon löytänyt Kaisa vastasi 12 hyvinvointikysymykseen:

1. Mitä hyvinvointi sinulle tarkoittaa, ja miksi haluat pitää itsestäsi huolta? 

Hyvinvointi on minulle jaksamisen edellytys. Askel on keveä, eikä housut purista. Siitä on hyvä aloittaa. Tietenkin hyväkuntoiset hiukset ja iho helpottavat arjen kiireessä. Tykkään liikkua vapaa-ajalla ilman meikkiä.

2. Miten motivoit itseäsi liikkumaan ja syömään terveellisesti?

Mulla on mittava vaatekaappi. On pakko liikkua, jotta mahtuu vaatteisiin. En voisi kuvitella, että lihoisin tästä enään yhtään. Nyt ollaan ns. maksimissa, milloin on vielä ok olo. Tanssiminen on ihan sairaan ihana liikuntamuoto. Kesälavalle on helppo lähteä muutamaksi tunniksi hikoilemaan.

3. Miten sovitat yhteen liikunnan, perhe-elämän ja työn?

Liikun iltaisin sen jälkeen kun poika on mennyt nukkumaan ja isänsä pitää univahtia. Tanssiharrastus on helppo sovittaa iltaan. Käyn joskus myös kesken päivää salilla tai fustraamassa. Kyllä sen saa soviteltua.

4. Mistä ruoka-aineesta tai ruuasta et haluaisi luopua? Miksi?

En voisi luopua ruisleivästä. Se on niin hyvää. Pidän leipää muutenkin liian suuressa arvossa. Tiedän, jos luopuisin viljoista, olo olisi vielä parempi.

5. Minkälainen on tavanomainen, päivän ruokavaliosi?

Syön joka aamu kunnon aamiaisen. Kahvi, tuoremehu, ruisleipää, kananmunaa, jogurttia ja marjoja. Lounaaksi jotain ihan peruspöperöä, esim. lihapullia ja muusia, tai vegepastaa. Välipaloina syön hedelmiä ja pikkutomaatteja. Kesällä välipala on usein jätski.

6. Vältteletkö jotain ruokavaliossasi? Miksi?

Yritän vältellä valkoisia jauhoja. Niistä tulee paksu olo ja ne keräävät nestettä.

7. Vinkkisi hyvään itsetuntoon ja elämässä pärjäämiseen?

Olen rakentamalla rakentanut hyvää itsetuntoa lapsesta asti. Se, miten se tapahtuu, tarvitsisi pidemmän tekstin. Hyvänä vinkkinä voin kuitenkin sanoa, että täytyy tehdä niitä asioita, joiden uskoo sopivan itselleen. Ulkonäkö lähtee sisältä päin. Jos uskoo että esimerkiksi kasvissyöminen on se oma juttu, niin se varmasti näkyy ulkoisena hyvinvointina pian kasvisruokavalioon siirtymisen jälkeen. Hyvä itsetunto on uskoa itseensä ja omaan tekemiseen.

8. Miten oppisimme olemaan välittämättä liikaa muiden mielipiteistä?

Jotta muiden mielipiteet (nyt tarkoitetaan siis varmaankin niitä vähän negatiivisia asioita), eivät rajoittaisi liikaa omaa luovuutta ja hyvinvointia, pitäisi oppia tunnistamaan ne ihmiset, jotka tuovat liikaa sitä negatiivista ympärillesi. Voit aivan hyvin joko säännöstellä sellaisten ihmisten seuraa tai luopua siitä kokonaan.

9. Miten rentoudut?

Rentoudun mieheni kanssa iltaisin, kun poikamme on mennyt nukkumaan. Käydään päivän asioita läpi ja kuunnellaan toisen tuntemuksia. Se on rauhallista kahden aikuisen jutustelua. Sellaista kivaa tasavertaista oleilua.

10. Mikä on paheesi?

Mun pahe on sokeri. Voin syödä pussillisen marenkia, jos kukaan ei puutu.

11. Mitä aiheeseen liittyvää haluaisit sanoa teini-ikäiselle Kaisalle? 

Teini-Kaisaa pitäisi kannustaa tarttumaan kilpaurheilu-uraan. Hänessä on ainesta.

12. Vielä lopuksi hyvinvointiterveiset lukijoille?

Ota  omaa aikaa, jolloin teet vain sitä, mitä haluat. Esimerkiksi lempijäätelö illalla meren rannalla aivan yksin.


Tähän asti kiinteistöbisneksessä vaikuttanut upea Kaisa laajentaa osaamisalaansa myös hyvinvoinnin puolelle, kun he aloittavat yhdessä Tiina Jylhän kanssa luentosarjan itsetunnosta, kehosta, syömisestä, syömättömyydestä, ulkonäöstä, ja kauneusleikkauksista. Jäädään siis mielenkiinnolla odottamaan, mitä tuleman pitää. Onnea ja menestystä uudelle aluevaltaukselle!

Hyvää viikonloppua, muistakaa pitää itsestänne huolta.


Ansku


Lue myös Saran, Martinan, Tarun, Noran, Monan, Nannan, Karitan, Vilman, Tuijan sekä Petrin mietteitä aikaisemmista hyvinvointi-inspiraatiopostauksista!

9 kommenttia:

 1. Minä olen seurannut Kaisan kolleegan Miran ohjelmaa suurella mielenkiinnolla. Hänkin on mielenkiintoinen ja vahva persoona.

  VastaaPoista
 2. Varsinkin itsetunto-asia kyllä kiinnostaa - Kaisalta voi varmasti saada hyviä vinkkejä :)

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus, Kaisa on upea nainen ja olen kuullut puskaradioiden kautta että myös sydämellinen sellainen. Kuin myös sinä Ansku <3 Ihana viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, ja hei, kiitos myös kehusta. Samoin <3

   Poista
 4. Hauska ja mielenkiintoinen postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiva kun jätit kommenttia :)

   Poista
  2. Kiva kuulla, kiva kun jätit kommenttia :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!