torstai 30. heinäkuuta 2015

Myynnissä kenkiä ja Louis Vuittonin laukku

Torstaita! Poikkesin eilen kirppiksellä etsimässä koiralle pehmoleluja, ja tiedustelin samalla myyntijonojen pituutta. Odotin sen olevan vähintääkin viikkoja, mutta kas, yksi pöytä oli peräti vapaana. Siitä se sitten lähti. Laputusrumba. Melkein vuoden päivät on iso laatikollinen kenkiä, laukkuja ja vaatteita odotellut myyntiin - tai edes UFF:in laatikkoon pääsyä, mutta laiska ei ole saanut aikaiseksi. Kun kerrankin näin hyvä mäihä kävi, kiikutin romppeet myyntiin.

Mikäli etsiskelet vaikkapa nuden värisiä nahkakorkkareita koossa 38, olisi sellaiset nyt tarjolla. Tosin koko taitaa oikeasti lähennellä 39. Entä kelpaisiko käyttämättömät niiteillä koristellut kultakorkkarit koossa 40? Hämeenlinnan KulmaKirppikseltä nuo löytyvät ja pöydän numero on 46.
Sitten olisi vielä toinen asia. Louis Vuittonin pienempi Neverfull PM laukku keikkuu melkeinpä käyttämättömänä vaatehuoneessani. Kun laukku hankittiin vuosia sitten Milanon liikkeestä (Suomeen merkki ei ollut vielä silloin rantautunut), ajattelin, että käytän sitä ikuisesti, ja sitten myöhemmin tyttäreni perii sen.

Nyt on kuitenkin kaksi vaihtoehtoa. Joko laukku myydään kotiin, jossa se pääsee ansaitsemaansa käyttöön, tai sitten tosiaan säästän sen perinnöksi mahdolliselle lapselleni. Siksi tiedustelisin nyt varovaisesti, olisiko laukulle kiinnostuneita ostajia? Kassi on ollut käytössä alle kymmenen kertaa, ja on hyvässä kunnossa. Mikäli joku kiinnostuu, ja hintakin on kohdallaan, myyn laukun. Tiedustelut ja hintatarjoukset voi laittaa osoitteeseen: kasanenannamaria at gmail.com. Uutena kassi maksaa noin 600€, ja eBayssa laukusta pyydetään 400-600$.


Kivaa päivää!

Ansku

15 kommenttia:

 1. Uih, noita kenkiä olisin kotiuttanut mielelläni. Himskatti vaan, kun mun räpylä on sellai 37 :P

  VastaaPoista
 2. Upeita kenkiä ja kauniita värejä. Itse ei vaan osaisi kävellä kuin max 5 cm koroilla, vaikka lisäpituus olisi tällaiselle metriheikille tarpeen. No mulla on kanssa tosi pieni jalka eli 35,5 ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mitä, voiko noinkin pikkuisia jalkoja olla? :D

   Poista
 3. voi pitäisköhän tehä päiväretki sinne päin ja käydä kurkkaamassa kirppisjutut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja sit samalla ihaileen Aulangon tornia ja Hämeen linnaa :) Ja jädet tai leivos keskustassa kirkon kupeessa Pietarin Pihalla :)

   Poista
 4. Ja mitä sitten jos tuleekin poika? 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! En tiijä :) En ole oikeasti ajatellut tätä ihan loppuun :D

   Poista
 5. Mitä oyydät laukustasi. Se on juuri se mitä itse haen ja olisin nyt vielä Helsingissä huomiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä siitä ihan vähintään 400€ tahtosin. Mut tieks, mä en asu Helsingissä vaan Turengissa, eli Hämeenlinnan kupeessa :)

   Poista
  2. No voi ei..jotenki oon jääny käsitykseen että H.ssä.
   Voi täällä saattais olla sulla ostaja. Tuota kokoa ja kuosia oon tässä pähkäilly.

   Poista
 6. Voi että olisi ihana tuo laukku...! Harmi, että oulusta asti en pääse hakemaan eikä lompakkokaan tuntunut oikein innostuvan ideasta. :D

  VastaaPoista
 7. Laitoi sulle sähköpostia laukusta!

  VastaaPoista
 8. Näin hyväkuntoisista laukuista pyydetään facebookin LV sivuilla 600€ eli älä sen alle myy, tai laita huutonettiin myyntiin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!