keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Päivä ennen töiden alkua

Iltaa ihmiset! Onpa ollut kiva päivä tänään. Ai että mää olen nauttinut. Huomenna koittaa arki ja työhön paluu, mutta luulisi jaksavan, koska olen tänään puuhannut kaikkea mukavaa ja voimaannuttavaa. Ei, en ole ollut salilla, vaikka sinnekin piti mennä. Mutta en ehtinyt. Ja sitten päätin, etten aio potea siitä huonoa omaatuntoa. Näitä päiviä kun on aika harvassa, ja kuntosalille ehtii kyllä.

No mutta mitä mä sitten olen tehnyt?

Aamun vietin terassilla. Siis omalla. Makoilin rottinkisohvalla, nautin auringosta ja hörpin teetä. Luin kolme keskeneräistä lehteä ja kuuntelin Radio Rockia. Mitä luksusta! Puolen päivän jälkeen äiti haki lounaalle. Söin jokakesäisen lohiperhosen Huviretken terassilla, ja nautin kylmää valkkaria päälle. Suosittelen toimimaan samoin, koska tämä nyt vain toimii. Äiti otti saman, tykkäsi hänkin. Sitten me puhuimme hiukan oikeista asioista, sain analysoida ja miettiä oikein olan takaa.
Poikettiin Nanson alennusmyynnissäkin. Olisin löytänyt vaikka mitä! Järki pysyi päässä, ja niinpä jatkoin matkaa vain yhdet sporttialusvaatteet rikkaampana. Päiväkahvit teet juotiin Kankaisten suloisempaakin suloisemmalla marjatilalla - samassa paikassa jossa häitämmekin tanssittiin kaksi ja puoli vuotta sitten. Menkää hyvänen aika tekin sinne nauttimaan maalaismaiseman tunnelmasta ja makeista mansikoista. Siellä on lampaita ja possujakin.

Tässä vaiheessa kuntosalikin sitten jo poltteli, mutta veljenvaimo houkutteli kylään. Poikettiin sitten moikkaamaan veljenpoikaa ja juotiin ilta-auringossa kupilliset kahvia. Oiken onnistunut päivä. Näitä lisää.

Mutta nyt, nyt alkaa eväsrumba, jotta ei tarvitse syödä huomenna töissä kynsiään. Kuullaan siis taas. Kauniita unia!

Ansku

6 kommenttia:

 1. Juuri oikeanlainen loman viimeinen päivä! Tarpeeksi rentoilua ja tekemistä, että työt eivät pyöri mielessä!
  Tsemppiä arkeen paluuseen <3

  VastaaPoista
 2. Ihana päivä ollut sulla. <3
  Oi, oi tuo lohiperhonen näyttää todella herkulliselta. :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa just ihanalta päivältä.Kaikenlaista kivaa.

  VastaaPoista
 4. Mahtispäivältä kuulostaa! Ja asu, se on taas niin ihana!

  VastaaPoista
 5. Kiva päivä ollut sinulla! Tsemppiä arkeen!

  VastaaPoista
 6. Ihana viimeinen päivä ennen töihin paluuta. Just noin se kannattaakin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!