maanantai 27. heinäkuuta 2015

Syksyn 2015 laukkutrendit

Huomasin eilen, että viljapelto oli alkanut kellertää. Eihän se ihme ole, elokuuhan vaanii jo aivan nurkan takana. Nyt on siis hyvä ajankohta vilkaista mitä tuleva syksy pitää sisällään laukkutrendejä silmällä pitäen.

Selvää on, että ainakin räväkät leopardikuvioiset sekä matelijannahkaiset laukut ovat niitä ajankohtaisimpia. Mm. Bottega Veneta, Christian Dior, Chloe sekä Burberry Prorsum ovat suunnitelleet syksyn mallistoon eläimellisiä laukkuja, ja Miu Miu löi naulan tähän trendiarkkuun koristelemalla naisellisen kädessä kannettavan laukkunsa peräti kummallakin kuviolla.

Syksyllä laukkua siis kannetaan ladymaisesti kädessä, vaihtoehtoisesti olkahihna on messengertyylisesti pitkä, niinkuin Chloella. Värimaailma on syksyyn sopiva ruosteen- tai tummanpunainen, beige, musta, leijonan keltainen, oliivin vihreä tai eri ruskean sävyinen. Kirkas sininen toimii sähäkkänä tehosteena. Kesästä tutut hapsut eivät häviä, jos Burberry Prorsumia on uskominen. Itse inspiroiduin valtavasti merkin runsaista putkimallisista hapsulaukuista. Muistatteko vielä camo-kuosin? Burberry Prorsum tarjoaa kainalossa kannettavaa kirjekuorilaukkuaan tuolla armeijasta tutulla kuviolla, ja pikkulinnut laulavat kuosin puskevan taas pinnalle.

Varmimmin pysyt trendeissä mukana etsimällä käsiisi simppelin shopperin Celinen ja Balenciagan tapaan, tai sitten kädessä kannettavan kantikkaan ladylaukun, joita nähtiin Marc Jacobsilla. Pitkälle pärjäät myös pienellä pyöreähköllä olkalaukulla, joista kaunein löytyi mielestäni Chloen syksyn mallistosta.


Bonuksena vielä loppuun maistiainen Gina Tricotin ihastuttavasta syksyn mallistosta. Löydän merkiltä ajoittain jotain kivaa, mutta tällä kertaa on toisin. Suurin osa oli kuin suoraan minun vaatemakuani ajatellen suunniteltu. En tiedä kuinka voin välttyä hankkimasta esimerkiksi pehmoisen, täydellisen harmaan sävyisen mokkatakin, tai pitkän nahkaliivin, joka tuskin on edes käytännöllisemmästä päästä käyttöä ajatellen. GT:n syksystä löydät takuuvarmasti myös hapsuhameen, mikäli jäit tänä kesänä ilman.


Inspiroivaa maanantaita!

Ansku

2 kommenttia:

  1. Musta on tullut kyllä ihan liian täti, kun huomaan kantanani melkein joka päivä reppua :) On se sentään nahkainen ja pirtsakan keltainen, mutta silti... Se on vaan niin kätevä :)

    VastaaPoista
  2. siis kantavani, pirun iPhonen autocorrect :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!