tiistai 25. elokuuta 2015

Harmaa midihame

Syksy on käsillä, huomaan sen ajankäytöstäni. Kummastelen, kuinka ehtisin istahtaa alas siksi aikaa, että kalenteri tulisi päivitettyä ajantasalle. Että olisi hetkinen aikaa, jotta voisin syventyä koulun sähköpostiin, ja tarkistaa mahdolliset aikataulumuutokset tai muut tiedotukset.

Taidan vähän pelätä niitä tiedotuksia. Hirvittää, että käy samoin kuin keväällä, kun innosta puhkuen aloitin journalistiikan kurssin - joka ensimmäisen lähipäivän jälkeen peruttiin. Kunpa niin ei kävisi tällä kertaa.


Niin. Ilmoittauduin tosiaan taas opiskelemaan. Kurssit eivät ole vielä edes alkaneet, ja olen jo kiireinen. Toisaalta, olen suonut liikunnalle taas enemmän aikaa, vaikkakin tänään puuhaa on riittänyt palauttelupäivästä huolimatta.

Personal trainer-valmennus alkoi pari viikkoa sitten. Kuntotestistä mainitsinkin jo aikaisemmin, ja nyt takana on ensimmäiset yhteistreenit. Huomenna on toiset. Sain myös harjoituskalenterin, joka pitää sisällään vain kolme kuntosalitreeniä viikossa. Olen tottunut neljään, joten tämä muutos tuo minulle hiukan lisäaikaa muuhun. Raskaina viikkoinakin kuntosalitreenikerrat pysyvät kolmessa, mutta aerobiselle onkin sitten nipistetty enemmän tilaa. Kokonaisuudessaankin kalenteri näyttää kuitenkin melko iisiltä, vaikka liikuntakertoja saattaa kertyä seitsemänkin.


Kuvan asu on Porvoon minimatkalta. Kipsuttelin korkkareissani mukulakivillä illalliselle eräänä kesäkuisena iltana. Ympäristö oli ihana, illallinen herkullinen, mutta reissun loppu ei niinkään. Jani sai ruokamyrkytyksen, ja aamuyö kului ikävissä mekeissä. Onneksi vaiva ei kestänyt pitkään, ja seuraavana päivänä hurvittelimme jo Linnanmäen laitteissa.

Nyt lähen hurvittelemaan keittiöön. Meillä valmistuu illalliseksi haukea ja minä vastaan jälkiruuasta. Listalla on tänään chiavadelmavanukasta kookoskermavaahdolla, granaattiomenalla ja pähkinöillä.

Herkullista viikon jatkoa!

Ansku

P.s: Löydät minut halutessasi myös Snapchatin ihmeellisestä maailmasta nimellä peaceandstyle.

10 kommenttia:

 1. Olet kyllä upean näköinen nainen! :)

  (Piti kommentoida ihan muuta mutta unohdin kun näin kuvasi :P )

  VastaaPoista
 2. Kaunis hamonen ja sinä! Ai kamala, missä te kävitte syömässä? Harmi että ilta päättyi noin! Iloista keskiviikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja :) Vanhassa kaupungissa oltiin, mut hirsi kun en nyt muista paikan nimeä. Ihan joen vieressä. Mä söin samaa ruokaa eikä mulle tullut mitään. Kumma juttu.

   Poista
 3. Hitsi miten upea asu <3 Ihastuin tuohon toppiin ja huulipunan sävyyn!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Hamonen päätyi kirppiskasaan. Olen käyttänyt ehkä kolmasti vaikka on ikivanha :D Kiitos <3

   Poista
 5. Kaunis on hame ja myös kokonaisuus on todella kaunis.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!