perjantai 28. elokuuta 2015

Hyvinvointi-inspiraatio: Satu Tuomisto

Kuluneiden kuukausien aikana olemme saaneet nauttia hyvinvointi-inspiraatiosta monien, erilaisten ihmisten kautta. Hyvinvointi-inspiraatiopostauksissa on tähän asti vieraillut mm. Martina Aitolehti, Vilma Peltonen, Karita Tykkä, Kaisa Liski, Mona Nieminen ja monet muut (löydät heidät heidät kaikki postauksen lopusta). Aktiiviseen ryhmään hyppää tänä perjantaina mukaan vuoden 2008 Miss Suomi. Kaunis ja sporttinen Satu Tuomisto, joka elättää itsensä mallin ja juontajan töillä, ja onpa hän lähtenyt mukaan myös kuntosaliyrittäjäksi!


Kysyin Sadulta 12 kysymystä:

1 Mitä hyvinvointi sinulle tarkoittaa, ja miksi haluat pitää itsestäsi huolta?

Hyvinvointi tarkoittaa itselleni terveyden lisäksi omaa aikaa ja  tervettä suhtautumista arkeen. Pidän huolta itsestäni, koska voimalla hyvin jaksan arjen eteen tuomia haasteita paremmin.

2 Miten liikut, ja kuinka usein?

Käyn joka aamu koiran kanssa juoksemassa 45-50 minuutin lenkkejä. Lisäksi harrastan kuntosalia ja pyöräilyä.

3 Miten tsemppaisit juustonaksupussilta itsensä usein löytävää, hyvistä elämäntavoista haaveilevaa sohvaperunaa? Entä miten jo aktiivisesti itsestään huolta pitävä säilyttää motivaationsa?

Neuvoni kaikille on, että jokaisen on löydettävä se oma laji ja harrastus mikä vie mennessään. Kaikille ei juoksu tai kuntosali vain yksinkertaisesti sovi. Pitää etsiä niin kauan, kunnes joku kolahtaa.

4 Minkälainen on suhteesi kehonhuoltoon?

Jokaisen lenkin jälkeen venyttelen ja käyn hieronnassa aina, kun koen sitä tarvitsevani.  Riittävän kehonhuollon avulla saan tehoja seuraavasta treenistä enemmän irti ja vältän myös mahdolliset loukkantumiset.

5 Minkälaisia tavoitteita sinulla on liikunnan saralla?

Haluan pitää itseni terveessä kunnossa koko elämäni ajan.

6 Minkälainen on tavanomainen, päivän ruokavaliosi?

Säännöllinen, kevyt ja terveellinen.

7 Mistä ruoka-aineesta tai ruuasta et haluaisi luopua? Miksi?

Liha. Olin lähes koko nuoruuteni kasvissyöjä, joten löydettyäni lihan uudelleen en halua siitä lupoua. Liha on itselleni hyvä proteiinin lähde.

8 Vältteletkö jotain ruokavaliossasi? Miksi?

Viljat eivät itselleni sovi vilja-allergian vuoksi.

9 Miten rentoudut?

Tekemällä töitä :)

10 Mikä on paheesi?

Raakasuklaa.

11 Mitä aiheeseen liittyvää haluaisit sanoa teini-ikäiselle Sadulle?

Kärsin aiemmin syömishäiriöstä, joten yrittäisin puhua teini-ikäiselle sadulle järkeä terveellisen ruokavalion merkityksestä ja vaikutuksesta tulevaan.

12 Vielä lopuksi hyvinvointiterveiset lukijoille?

Haluan toivottaa kaikille oikein ihanaa ja sporttistä alkusyksyä!


Sadun pitää kiireisenä muiden töiden ohella myös Imperial Health Clubin osakkuus. Kuntosalin nettisivuilta selviää, että klubi tarjoaa jäsenilleen kaiken, jopa puhtaan treeniasun ja palautusjuoman. Mitä luksusta! Tuomiston ajatuksia mm. suorittamisesta ja parhaista superfoodeista voit lukea hänen blogistaan. Blogiin pääset tästä linkistä.

Kivaa viikonloppua!

Ansku


Lue myös Saran, Martinan, Tarun, Noran, Monan, Nannan, Karitan, Vilman, Tuijan, Petrin,  Kaisan, Marian sekä Jarin mietteitä aikaisemmista hyvinvointi-inspiraatiopostauksista! Klikkaa nimen kohdalta.


P.s: löydät minut myös Snapchatista nimellä peaceandstyle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!