torstai 13. elokuuta 2015

Kuulumisia

Huomenta kaverit! Tarkoitus oli jo illalla istahtaa koneelle blogia päivittämään ja kuulumisia kertomaan, mutta enpä sitten kertakaikkiaan jaksanutkaan. Nytkin aikataulu on hiukan tiukilla, teen juuri lähtöä Helsinkiin tapaamiseen. Kiva nähdä myös kaimaa, ja illalla olisi pienet pirskeetkin. Kotiin pääsen vasta myöhään illalla.

Eilen oli odotettu päivä. Lonkkavamman vuoksi personal trainer-valmennuksen aloittamista piti siirtää, mutta nyt magneettikuvien ja lääkärikäyntien jälkeen päästään vihdoin tositoimeen. Homma alkoi kuntotestillä. Minulla ei ole oikein ollut käsitystä omasta kunnostani, joten todella uteliain mielin lähdin testaukseen. Ja hyvin meni, pt:n mukaan voin olla tyytyväinen, mutta toki vielä on matkaa siihen mihin tähtään. Äiti tiedusteli, olisiko se kenties olympialaiset, vai miksi treenaan niin tosissani. Pitäisi kuulemma olla hiukan huumoria mukana.

On totta, että treenatessani olen hiukan ryppyotsainen. Mutta se johtuu keskittymisestä. En voisi kuvitellakaan keskustelevani samalla jonkun kanssa, kun suoritan liikkeitä. Palautumisajatkin pyrin pitämään oikeasti palauttavina, jotta voin keskittyä seuraavaan sarjaan huolellisesti. Paitsi jos ystäväni Mari on paikalla. Silloin on vaihdettava muutama pikainen sana treenien välissä.

Ensi viikolla on ensimmäiset yhteiset treenit. Aloitamme jaloista. En malta odottaa! Sitten käymme läpi myös ennakkoon täyttämäni ruokapäiväkirjan - jonka muuten löydät tämän linkin takaa.


Nyt menoksi, juna ei odota!

Ansku

4 kommenttia:

 1. Kivaa että pääset treenailemaan! :) Mikä muuten tavoitteesi on, jos saa kysyä? Illan pirskeet kuulostaa myös erittäin hyvältä, kivaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan super, olen niiiiin iloinen ja yritän pitää homman kasassa :D

   Toki saa kysyä! Rasvaa vähän pois ja lihasta tilalle :D

   Samoin sulle! <3

   Poista
 2. Ihanaa et pääset taas treenaileen! Täälläkin alkaa uusi elämä ensi viikolla, voi jännää! Vaikka mitä uutta luvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että niin on :) :)

   Joo, kaikkee sporttijuttua, niin sitä pitää! Tsempit <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!