keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Kehitystä havaittavissa

Kun treeni kulkee, mielialakin paranee. Eilen työpäivän jälkeen väsytti, ja olo oli nuhjuinen. Suunnittelin kevyttä treeniä, kehoa kuunnellen. Mutta kas, ei tarvinnut. Siis tehdä kevyttä treeniä. Kehoa kuuntelin kyllä. Ja lämmittelyn jälkeen se sanoikin, että anna palaa vain. Minä annoin, ja sain lisätä painoja scott-penkkiin. Samoin ojentajatreeniin. Sivuolkapäätkin treenasin 4 kilon painoilla, vaikka kuva väittää muuta. Mutta kuva on jo viikkoja vanha, ja kehitystä tapahtunut siinäkin. 

Pt:n kanssa yhteistä matkaa on kuljettu nyt reilu kuukausi ja olen saanut paljon. Kiva oli myös huomata, että olen ollut oikeilla jäljillä jo ennen valmennuksen alkua, ja treeniliikkeitä piti hioa vain hiukan. Uusiakin liikkeitä on tehty, juuri sellaisia joita olisin halunnutkin ohjelmaan lisätä, mutten uskaltanut aloittaa niiden parissa yksin. Loukkaantumisia on ollut jo liikaa, ja nyt haluan keskittyä liikkumiseen sekä kehittymiseen, en potemiseen.

Valitettavasti potemisesta ei ole päästy kokonaan. Kuukausia vanha lonkkavaiva muistuttelee edelleen olemmassaolostaan. Kumma juttu, vaikka mitään ei löytynyt. Tosin, myönnän etten ole kovinkaan yllättynyt. Luottoni länsimaiseen lääketieteeseen on, noh, vaihteleva. Ehkä pitäisi poiketa osteopaatilla. Juoksemisesta ei oikein tule mitään, tai ainakaan kävelystä sen jälkeen. Taannoisen cooperintestin jälkeen askellus oli melkein mahdotonta ja hyvin kivuliasta, mutta pyöräily auttoi. 

Tänään tehtiin mäkivetoja. Oli kivaa. Viime kerrasta onkin jo aikaa - itseasiassa siihen juoksutreenit tyssäsivätkin - ja tuntui että askel kulki mukavasti. Odotettavissa on, että lonkka on huomenna aivan jumissa. Tälle päivälle on luvassa kuitenkin vielä jalkatreeniä kuntosalilla. Viikonloput liikunnat tapahtuvat muilla mailla, me nimittäin lähdetään isommalla porukalla Viroon kylpylämatkalle. En malta odottaa!


Energistä keskiviikon jatkoa!

6 kommenttia:

 1. Oma kehittyminen on aina niin motivoivaa, tsemppiä reeneihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, totta! Se saa tekeään taas kovempaa ja sitkeästi :) Kiitos!

   Poista
 2. Itelläkin on parit viime salitreenit kulkenu mielettömän hyvin. Kun ohjelma on tehty, ois ollu puhtia ja intoa tehdä vielä jotain vaikka puseron olis voinu vääntää kuivaksi. En tiedä mikä innostuksen kärpänen tässä on pistänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ihan mahtavaa :) Pidetään kiinni tästä moodista!

   Poista
 3. Onnea treeneille! Kyllä siitä hyvä olo tulee ja kun on motivaatiota, niin tuloksiakin syntyy.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!