maanantai 28. syyskuuta 2015

Paluu arkeen


Lauantain illallis-asu

Minun viikonloppuuni kuului kaivattua yhdessäoloa perheen kanssa minireissulla naapurimaassa. Voi miten olenkaan ikävöinyt noita hetkiä, joita sattuu eteen yleensä lähinnä synttäreinä ja jouluisin, jos silloinkaan. Tarkoitukseni on kirjoittaa Viron viikonloppureissusta enemmänkin, mutta nyt tulin vinkkaamaan vain, että elossa ollaan ja hyvissä voimissa. Vaikka arki pääsikin yllättämään pahemman kerran. 

Maanantai, minkä teitkään. Kiire tuli totuttuun tapaan, niinkuin jo Snapchatissakin manailin. Hoppu jatkui töissäkin, ja nyt iltavuoron jälkeen jalat ovat ihan makaronia. Huomena pitäisi olla lyhyt vuoro. Nukun ehkä päiväunet sen jälkeen, ja otan sitten sunnaksi kuntosalin. Jalkatreeniä tiedossa. Mutta nyt menen suihkuun ja sitten syön illallisen sängyssä. Katson ehkä Vallan linnakkeen. 

Hyvää yötä!

6 kommenttia:

 1. Upea asu! Pitäisi itsekin käydä pitkästä aikaa Virossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)

   Joo, suosittelen! Itse en ole vieraillut kuin aikaisemmin kuin Tallinnassa, ja tämä oli kyllä hyvä kokemus. Menen toistekin!

   Poista
 2. "Rakastan Helsinkiä. Pidän siitä joka vuosi enemmän ja enemmän. Samaa ajattelin miehestänikin." Ihana lause, oikein pysäytti ja vetisti silmät!! <3 Ihanaa voida todeta samaa, aina vaan enemmän ja enemmän <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Se on hieno tunne ja sitä täytyy vaalia :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!