torstai 24. syyskuuta 2015

Surupuku?

Pukeutumisen suhteen värit olivat vahvasti mun juttu joskus taannoin. Ei sillä, kyllä minä väreistä edelleenkin pidän, mutta huomaan tällä hetkellä oloni olevan paljon kotoisampi maanläheisissä sävyissä ja turvallisessa mustassa. Luulen kaipaavani jonkinlaista suojavaatetta pahaa maailmaa vastaan, ja siksi kaivelen vaatekaapista beigejä tai harmaita neuleita, armeijanvihreää hametta ja turvallista mustaa nahkatakkia, perus farkuista puhumattakaan. Kokeilut ovat jääneet - ainakin toistaiseksi. Tästähän tulee mieleen ihan Timo Rautiaisen & Trio Niskalaukauksen biisi Surupuku, vaikken toki pelkkään mustaan pukeudukkaan. 


Jos oikeutta
Enemmän vain nähdä saan
Voin verhoutua
Vaikka lumenvalkeaan

Mutta jos maailma jatkaa
Pimeän matkan taivallusta
Ylläni on surupuku
Ja Surupuku on musta


Kuullaan seuraavan kerran huomenna, kun Hyvinvointi-inspiraatiosarja jatkuu. Vierailemassa on eräs charmantti räppäri. Kuka, se selviää huomenna. Viikonlopulle on tiedossa irtiottoa, kun lähdetään Viroon lillumaan kylpylässä, syömän hyvin, viettämään laatuaikaa perheen parissa ja tietenkin liikkumaan. En ole varma viitsinkö kantaa läppäriä mukana, joten saattaa olla että palaan linjoille sitten ensiviikolla. Katsotaan.

Mukavaa torstain jatkoa!

15 kommenttia:

 1. Tosi kiva asu - rento, mutta tyylikäs :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ainakin tässä oli mukava olla :)

   Poista
 2. ihana asu! mie kans haalin vaatekaappiin pelkkiä maanlähisiä sävyjä; musta, harmaa, beige, vihreä ja sitä rataa.. niissä vaan olo tuntuu tosi mukavalta :)

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään tästä asusta tosi paljon, ottaisin itselleni heti! Ja toi sun tukka on IHANA! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kuulla! Ja kiitti tukkakehusta :D Itseä alkaa väri vähän kyllästyttää mut en raaski sille mitään tehdäkkään :D

   Poista
 4. Kaunis ja rennon näköinen asu! Voi, nyt mulla soi Surupuku päässä ja siitä tulee aina hirveä Jyväskylä-ikävä ja paljon muistoja mieleen. Nyyh. <3

  VastaaPoista
 5. Kaunis asu. Maanläheiset värit ovat niin kauniita ja rauhoittavia. Mukavaa viikonloppua Virossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä sen sanoit. Taidan hakea just sitä rauhaa.

   Kiitos, ja hyvää viikonloppua sullekin! :)

   Poista
 6. Kaunis asu munkin mielestä.
  Noihin pohdintoihin liittyen, niin maailman ikäviä asioita vastaan tarviikin taistella positiivisilla asioilla, mun yks paljon käyttämäni fraasi on "color your life up!". Kyse ei tarvi silti olla vaatteista, jos viihtyy ei niin värikkäissä vaatteissa ja eihän ne vaatteet olekaan se juttu varsinaisesti tuossa :D
  Mulla on ollut ns.mustavaihe vaatteissa, en edes sitä muistanut, mutta kerran eräs ystäväni muistutti minua siitä. Olen sitä vaihetta ennen ja sen jälkeen ollut värikkäästii pukeutuva. Näin syksyn tullen maanläheiset värin kiehtoo enemmän kuin muina vuodenaikoina.

  http://outikarita.fitfashion.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Totta. Tuo sanonta voi ihan hyvin tarkoittaa just positiivisuutta. Sitä mäkin olen yrittänyt harjoittaa, aikaisemmin vähän paremmalla menestyksellä. Nyt alkaa onneksi taas helpottaa, ja pystyn kääntämään asioita positiiviseksi. Viikko sitten ei oikein onnistunut.

   Poista
 7. Kaunis asu, ja "surupukusi" värit kyllä sopivat kauniisti syksyyn. Minäkin haluan nyt jotain vihreää!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!