maanantai 7. syyskuuta 2015

Tinderin, treenaamisen ja muodin yhdistelmä Sprinter!

Tinder alkaa olla jo nähty, tai ainakin tuosta paljon kohistusta sovelluksesta useimmat ovat jo kuulleet. Ruotsalaismerkki Björn Borg inspiroitui kuitenkin Tinderistä siinä määrin, että kehitti oman fitness-applikaation - Sprinterin. Treenisovellus yhdistää Tinderin, treenaamisen ja muodin. Ja se on ilmestynyt tänään!

Sprinter käyttää hyväksi tieteellisesti todistettua Köhler –teoriaa, joka osoittaa että treenikumppani lisää harjoitusmotivaatiota yli 100 %. Björn Borgin markkinointijohtaja Jonas Lindbergin mukaan yhdessä treenamalla suoriutuu paremmin. Siksi Björn Borg haluaa auttaa ihmisiä löytämään uusia treenikavereita Sprinter -mobiilisovelluksen kautta. Sprinter sovellus mahdollistaa samanhenkisten treenikavereiden tapaamisen ympäri maailmaa. Näin ihmiset aktivoituvat löytämään uusia treenikavereita, jotka jakavat saman kunnianhimon ja kiinnostuksen kohteet.


Näin se toimii

Sprinter yhdistyy Applen Health Kit sovellukseen, joka tekee yhteenvedon treenituloksista kaikista muista sovelluksista, jotka käyttäjä on ladannut iPhonelleen. Sprinter seuraa käyttäjän liikkeitä ja säästää samalla sovelluksessa polttoainetta käyttäjän tilille. Polttoainetta tarvitaan avaamaan sovelluksen keskeisiä toimintoja, kuten muiden käyttäjien selailua ja pikaviestejä. Toisin sanoen, käyttäjän täytyy pysyä aktiivisena pitääkseen sovelluksen toiminnassa.

Sovellus yhdistyy Instagramiin ja Facebookiin mahdollistaen kuvien ja treenivideoiden jakamisen nopeasti. Se myös seuraa käyttäjien nimiä, ikää ja sijaintia mahdollistaen uusien treenikaverin löytymisen nopeasti. Motivoidakseen muita, voit myös kutsua ystäviäsi sovellukseen ja seurata heidän aktiivisuuttaan. Niille jotka tarvitsevat enemmän treenimotivaatiota, Sprinter lähettää sovelluksen kautta motivoivia ja huomiota herättäviä ilmoituksia.


Kiinostuitko? Voit ladata sovelluksen ilmaiseksi iTunesista(klik).


Reipasta viikkoa!

Ansku

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!