keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Treenipäivä 2015+Arvonta tapahtumaan!

Heippahei! Ja kivaa syyskuuta! Nyt se sitten tuli. Se syksy meinaan. Normaalisti tämä ei ole yhtään mun juttu, mutta onneksi tämä syyskuu sisältää kivoja asioita. Esimerkiksi mun ja Janin vuosipäivää vietetään syyskuussa - vielä kun muistaisi monesko vuosi nyt alkaa? Armas aviomieheni varmaankin tämän postauksen julkistamisen jälkeen siitä hellästi muistuttaa? 

Me aiomme viettää vuosipäiväämme perinteistä poiketen urheilun merkeissä (ja tietty illallisen). Jes, ihan huippua! En malta odottaa. Kahden vuoden painostuksen, uhkailun ja lahjonnan jälkeen Jani innostui viime vuoden lopulla kuntoilusta ja terveellisistä elämäntavoista, ja nyt meillä onkin sitten kiva yhteinen harrastus. Mikäpä siis olisikaa parempi tapa vuosipäivän viettoon, kuin yhteinen mielenkiinnonkohde. 


Personal trainer-valmennuksen alussa mulle tehtiin kuntotesti, joten jonkinlainen kuva mulla kunnostani onkin, mutta Jania ei ole testattu. Vielä. Asia nimittäin korjataan pian, kun osallistumme Suomen suurimaan kuntotestitapahtumaan Treenipäivään. 

Lauantaina 12.9 Helsingin Kampin Narikkatorilla testataan sekä lihaskuntoa että aerobista kestävyyttä. Tapahtumassa on yhteistyökumppaneiden pisteitä sekä erilaista ilmaisohjelmaa (voit mm. haastaa Martina Aitolehden cooperin testissä ja lankkuskabassa), mutta kuntotestiosuus kustantantaa 35€. Tällä rahalla testaat kuntosi liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressin ammattilaisten opastuksella, ja lisäksi kaikille lipun ostaneille on luvassa treenikassi, joka sisältää yhteistyökumppaneiden upeita tuotteita.


Mutta hei, nyt se paras osuus! Mikäli aktiivinen ja sporttinen syksyn aloitus kiinnostelee, ja haluat alkukartoituksen kunnollesi, sulla on nyt mahdollisuus voittaa kaksi lippua Treenipäivän kuntotestiosuuksiin! Osallistuminen on helppoa: Jätä 7.9.2015 mennessä kommenttiboksiin sähköpostiosoitteesi ja linkkaa arvonnasta jossain valitsemassasi sosiaalisen median kanavassa (esim. Facebook, blogi, Instagram, Snapchat...). Arvon liput 8.9 ja ilmoitan sitten voittajalle. 

Lisätietoa tapahtumasta löydät osoitteesta www.treenipaiva.fi. Arvontaonnea ja aktiivista päivää sitten vain! Toivottavasti nähdään Treenipäivässä! 

Ansku


Liput tarjoaa Treenipäivä

8 kommenttia:

 1. Ehdottomasti halutaan osallistua..keremia@yahoo.com

  VastaaPoista
 2. Haluan osallistua. Elämäntapamuutosen tehneenä olisi kiva tietää "missä mennään"

  veronica.laitinen@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 3. En osallistu arvontaan, mutta mainitsen vaan,että minulla ja miehellä on kans vuosipäivä ( 30.9 ) tässä kuussa ja yhdeksäs vuosi tulee täyteen. :)

  VastaaPoista
 4. jenni.myren@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Oih, nyt on ihana arvonta! Olen pitkästä aikaa aloittamassa taas aktiivista urheilua, joten olisi mahtavaa päästä testaamaan oman kunnon lähtötaso. Mua aina motivoi tällaiset testit, kun tietää, että omia tuloksia voi vain parantaa ja matka on ylöspäin. // cazzini@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Ehdottomasti haluan osallistua! nina.klemetti@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Ehdottomasti haluan mukaan!! ella.hakkinen2@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!