tiistai 20. lokakuuta 2015

Pastellivalo

Tässä syksyssä parasta on ollut valo. Se tuo mieleeni pastellin sävyisen, ihanan Intian jossa kävin joitakin vuosia sitten rakastumassa mieheeni. Vaikka meidän valomme on vaaleanpunaisen sijaan kellertävä, siinä on kuitenkin sitä samaa vivahdetta. Sittenkin, vaikka kaikki ne tuoksut puuttuvat ja ilma on paljon viileämpi. Jos syksyt olisivat aina tällaisia, voisin kutsua itseäni syksyihmiseksi. 


Hitsi miten kiva viikonloppu takana. Niin kiva, että vielä näin tiistai-aamunakin hymy pyrkii suupieliin, vaikka kello on liian vähän ja sänky tuntuu liian houkuttelevalta. Mutta miten hauskaa oli olla vain! Koko viikonloppu. Pitkästä aikaa hengata, käydä salaatilla ja kahvilla, ostaa farkkuja yhdessä miehen kanssa. Keskustella. Viihdyn mieheni kanssa tosi hyvin ja haluan mielelläni viettää aikaa yhdessä. Mutta näin mukavaa viikonloppua ei ole kuitenkaan ollut aikoihin. Ihminen tarvitsee lataavaa toimintaa jotta jaksaisi paahtaa arjessa. Viikonloppu oli juuri sellainen.


Tällä viikolla fokukseni keskittyy juttuun, josta lupaan vinkata teillekin kunhan homma on ajankohtaisempi. Mutta sanon sen verran, että se on askel erittäin hyvään suuntaan ja olen mahdollisuudesta äärettömän kiitollinen ja onnellinen.

Koulutöitäkin pitäisi paahtaa menemään, nimittäin työpäiviä sairaalalla on vain kaksi. Saattaakin olla pienen pieni mahdollisuus, että ehdin tällä viikolla ehkä jopa rötvätä makuuasennossa sohvalla (tätä ei tapahdu juuri koskaan), ja viikonloppuna pääsen tapaamaan erästä aivan uutta henkilöä. Siis ihan upouutta koko maailmassa. Ystäväpariskunnan pikkuinen syntyi viime viikolla, ja olen päässyt ihastelemaan häntä vasta valokuvista, mutta nyt vihdoin pääsen sanomaan ihan käsipäivää.


Kivaa päivää sullekin. Vietä hyvä tiistai!

2 kommenttia:

  1. KIvaa että viikonloppusi oli onnistunut! Meilläkin oli ja löydettiin kiva kuvauspaikka teidän huudeilta! :) Kivaa tiistaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut hei ihanaa! Ja hauska sattuma, just mietin sua ja et täytyy tulla lukeen kuulumiset ja samaan aikaan sulta oli tullut kommentti :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!