maanantai 2. marraskuuta 2015

Erehdyttävän paljon jouluisen näköinen kynttiläasetelmaNo niin, vuoden kurjin kuukausi on sitten startannut. Paitsi ettei tämä tunnu nyt yhtään niin ikävältä kuin viime vuonna. Silloin hajoilin, synkistelin ja kyseenalaistin mielenterveyteni muutamaankin kertaan. Enhän toki varmuudella voi sanoa että kuun lopulla mieli olisi iloinen ja niin edelleen, mutta ainakin nyt tuntuu ihan hyvältä. 

Asiaan vaikuttaa varmasti se, että tämä syksy on ollut aurinkoisempi sekä se, että Panaman lentoliput polttelevat taskussa. Kas kun viime vuonnahan reissua ei vielä ollut tiedossa tähän aikaan. Kyllähän se vetää mielen matalaksi, kun tietää ettei näe valoa ennen maaliskuuta. Toki tilanne sittemmin korjattiin ja reissuunkin päästiin. Samalla päätettiin ettei enään edes yritetä pitää moisia välivuosia. Sitäpaitsi, reissuista voi kätevästi laskea meidän yhteiset vuotemme miehen kanssa. Yksi reissu vastaa aina yhtä vuotta. 

En muista mitä ajattelin joulusta viime vuonna, mutta tänä vuonna ajattelen, että ihan kiva. Viikko sitten tein keittiön pöydälle vahingossa kynttiläasetelman, joka on kyllä erehdyttävän paljon jouluinen. Haaveilen myös punaisesta keittiön verhosta, mikä on ennenkuulumatonta. Tuo sama kappa - missä neljä seepraa seisoo savannilla - on nimittäin koristanut keittiön ikkunaa jo neljä vuotta. Kärsin muutenkin pahanlaatuisesta sisustuskuumeesta. Tiedän vihdoin, mitä fiilistä haluaisin kotiin tuoda ja minkälaiset sisustusratkaisut tänne voisivat sopia, mutta näin puolikasta työaikaa tekevänä haaveilun tasolle taitavat jäädäkin. Ainakin toistaiseksi. Toivottavasti ideat pysyvät päässä, tai jopa jalostuvat aiempaa paremmaksi sillä aikaa kun odottelen lottovoittoa. 


Sitä odotellessa taidan kuluttaa aikaa iltavuorossa. Mukavaa viikkoa!

12 kommenttia:

 1. Kaunis asetelma! Sinua kovasti kaipailtiin la! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   No hitsi kun meni vklo töiden merkeissä :/ Päivätilaisuuteen tosi mielelläni olisinkin tullut mutta en sitten päässyt.

   Poista
 2. Kaunis asetelma - ja kyllä se epäilemättä joulun mieleen tuo;)
  Hyvää marraskuuta sinulle - ja ihania Panama-unelmia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! No kyllä, ja tää oli oikeesti vahinko :) Mut se on noi tähdet ja käpy :D

   Kivaa marraskuuta sullekin :)

   Poista
 3. Kaunis asetelma. Tuolla kyllä virittäydytään joulun ja loppusyksyn tunnelmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös vain :) Luo nättiä tunnelmaa.

   Poista
 4. Täällä myös sisustuskuumetta! Tilattiin jouluverhot jo. ;)

  Se on kyllä kumma juttu, miten syksy yleensä vie mielen matalaksi. Ehkä vähän jännityksellä odotan, josko se sade-loska-pimeys vielä koittaa, mutta tähän asti on ollut parhain syksy tämän ihanan valoisuuden takia. :)
  Ja hei, jos tulee masiksia, niin voidaan järkätä jotain tyttöjen iltoja glögin, villasukkien ja kynttilöiden kera. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeeii kuulostaako pikkusen suloselta <3 Taitaa ehkä sittenkin vähän masentaa... :D

   Poista
 5. Kaunis asetelma :). Mä tykkäisin tehdä meillekin kaikkia kynttiläasetelmia pimeitä iltoja varten, mutta kolme kissaa ja kynttilät eivät ole hyvä yhdistelmä :D.

  Mukavaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, ymmärrän. Mun entinen kissa poltti jopa viiksensä kun meni pokkana haistelemaan kynttilää. Reppana...

   Kiitti ja samoin! <3

   Poista
 6. ♥niin kaunis asetelma! Hyvää marraskuuta!

  VastaaPoista
 7. Kaunis on kyllä asetelma! Mulla meni joulu viime vuonna niin totaalisesti ohi, että tänä vuonna aion aloittaa ajoissa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!