lauantai 28. marraskuuta 2015

Mitä jos maailman johtajat olisivat naisia?"Minäkin tahdon erota. Ihmisyydestä". Totesin äsken kun Jani luki uutisista, että Alexander Stubb on antanut väärää tietoa ja joutuu ehkä eroamaan. Alan olla aivan korviani myöden täynnä ihmisiä. Varsinkin heidän tekojaan ja kaikkea tätä pahuutta. Aamukahvin äärellä tänään aikaisemmin totesin, että tahdon olla taas se nuori mimmi joka osti joka kuukausi uudet kengät, ei koskaan katsonut uutisia - jollei kevennystä lasketa - ja jätti sanomalehdet niille, joita uutiset kiinnostivat. Tieto lisää tuskaa. Totesin jo vuosia sitten, että olen vähän liian herkkä tähän maailmaan. Nyt alkaa taas tuntua siltä. Mutta olisipa hauska nähdä mitä kävisi, jos kaikki maailman johtajat antaisivat nyt paikkansa naiselle. Kuinkahan maailma mahtaisi muuttua, ja minkälaisia päätöksiä tehtäisiin kun niitä ei tehtäisi testosteronin voimalla?


Onneksi eilinen ilta ja hyvät keskustelut ja kuulumisten vaihdot pienellä ystäväporukalla toivat iloa ja uskoakin. Maisteltiin tuhtia raakakakkua, suolaisia juustoja viikunahillolla ja ohuempaakin ohuempia piparkakkuja. Ystävä toi tuliaisiksi raikasta hedelmä-mansikka-juustosalaattia ja minä livautin glögiini vähän terästystäkin. 

Tästä päästäänkin aasinsiltaa siihen, että Hämeenlinnasta saa taas/vihdoin raakakakkuja! Kävin ostamassa tämän kuvassa näkyvän suklaisen, kymmenen hengen ihanuuden Linnan pyöräverstaan kahvilasta. Jeij! Muistakaas nyt ihmiset käydä siellä jotta homma pysyy kasassa, eikä lässähdä niinkuin Hämeenlinnan keskusta. 


Lauantai-illan jatkot!

8 kommenttia:

 1. Minä olen sinun kanssa täysin samaa mieltä ja näitä asioita miettinyt. Maailmalla on vain enää pahuutta tai sit muusta ei kerrota. Tapetaan, raiskataan, soditaan. Mitä vielä???
  Jörkyttävää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Maailmanlopun alkua, tai sitten uuden alku. Tahdon uskoa jälkimmäiseen. Tahdon uskoa, että nyt pitää käydä jotain suurta läpi - sellaista mitä tasa-arvoinen maailma on jo pitkään kaivannut - ja sitten maailma on taas vähän parempi paikka.

   Poista
 2. Minä en katsele kauheasti uutisia, en lue lehtiä, en lue iltalehtien otsikoita. Jotenkin koen, että näin pysyy paremmalla tuulella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti hyvä keino, ja jos se olisi mahdollista, minäkin valitsisin sen vaihtoehdon.

   Poista
 3. Juuri tästä negatiivisten, kamalien, surullisten ja kaikkien muiden paskojen uutisten takia olen tehnyt sen valinnan, että koitan välttää uutisten lukemista saatika telkusta katsomista viimeiseen asti.
  En kestä sitä kaikkea kamalaa, mistä uutisoidaan. Tuntuu, että tällä hetkellä positiivinen uutisointi on pakomatkalla, eikä osaa enää tulla takaisin.

  Sitten joku perustaa jonkun mitä vittua uutissivuston ja tekee sillä vielä rahaa - miksi joku ei voisi perustaa jotain positiivista sivustoa ja sitten tehdä siitä hittiä? Se positiivisuus kuitenkin on sitä, mitä me tässä kohtaa maailmassa tarvitsemme eniten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän. En mäkään sitä kestä. Koka päivä tuntuu että pikku pala murentui taas sydämestä.

   Ai? Mulla onkin mennyt tää sivusto kokonaan ohi. Mikä se siis on? En tahdo googlettaa jos se on jotain kamalaa.

   Poista
  2. Mä en koskaan klikkaa itseäni sinne sivulle, mutta tässä linkki Wikipediaan tän aiheen osalta:
   https://fi.wikipedia.org/wiki/MV-lehti

   On jotenkin kipeää, että vihaa lietsova negatiivinen sivusto on noin suosittu. :(

   Poista
 4. Välillä todellakin tuntuu, että on liian herkkä tähän maailmaan, kun monet asiat jäävät pyörimään mieleen, varmasti vahvemmin kuin monilla muilla. On kuitenkin lohduttavaa tietää, ettei ole ainoa pohdiskelija. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!