maanantai 9. marraskuuta 2015

Paloja eiliseltäVaihteeksi jotain arjestani. Sellaista kuten eilinen isänpäivä ja sänkyyn kannettu kahvimukillinen. Ja aamupuuro voinokareella, rakkaan istuessa siinä vastapäätä päivän lehteen syventyneenä. Se turvallisuuden tunne... Sitä ei voi oikein sanoin kuvata. Se pitää tuntea. Mutta se saa sydämen läikehtimään ja rakastumaan taas vähän lujemmin. 


Orkideat uitetaan viikon, kahden välein niin että imevät itsensä kylläiseksi. Jotkut lajit eivät kai välitä uimisesta, haluavat että kastellaan vain vähän, mutta sillä metodilla omat kukkani kuolivat. Yksitellen, toinen toisensa jälkeen. Tajusin vaihtaa metodia. Näistä kaunottarista putosi kukat viikko sitten, mutta toinen kasvattaa uutta kukkavartta niin että kohina käy. 


En ole nähnyt isää taas aikoihin. Mikä siinä onkin, että ajankulu on niin hurjaa että yhtäkkiä on kulunut kaksi kuukautta viime tapaamisesta. Varmaan pidempäänkin. Koen, että vaikka emme näe isän kanssa usein, me olemme kuitenkin läheisempiä kuin koskaan aikaisemmin. En osaa sanoa mistä se johtuu. Minä olen varmaan aikuistunut, isäni taas jostain syystä muuttunut vähän lämpöisemmäksi. 


Anoppilassa on kissa. Komea Kille-kissa joka huvittelee syömällä rusinoita ja iskemällä kepillään... Ei, se olikin Känkkäränkkä. Kille-kissa huvittelee kiusaamalla meidän koiria. Se ei pelkää niitä, vaikka ovatkin valtavia kissaan verrattuna. Kille tietää arvonsa. Siksi koirat jäivät eilen kotiin. Ja siksi, että on kurakelit. 


Jääkiekko ei ole jaksanut vielä kiinnostaa. Siis minua. Jani katseli peliä kyllä. Minä en tiedä edes lopputulosta. Mutta tiedän sen, että postauksen teko sai aikaan puuronhimon. Kohta on puolipäivä enkä ole syönyt aamupalaa. Ehkä olisi aika keittää puurot? 

Ihanaa uutta viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Ihana postaus! <3
  Blogissani on muuten haaste sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihana, tunnelmallinen ja lämmin postaus <3 Tätä oli kiva lukea! Upeaa alkanutta viikkoa Ansku <3

  VastaaPoista
 3. Ihana juttu, ja kiitos tuosta Orkidean hoitomuistutuksesta. Menin nääs ostamaan taas sellaisen ja koitin tuossa miettiäkin, että millähän kikalla sen saikaan pysymään hengissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni, toivottavasti pysyy hengissä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!