sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Sisustusjuttu


Myöhäisiltaa ihmiset! Poikkesin tänään vihdoinkin yhdessä ihanimmassa sisustuskaupassa, jonka olen nähnyt. Ja mikä parasta, ihan tässä kotikulmilla. Kerroinkin jokin aika sitten, että pieni sisustuskärpäsen purema vaivaa. Haluaisin luopua mm. mustasta tv-tasosta sekä vihreästä suuresta nojatuolista, jotka valtaavat liikaa tilaa ympärilleen, ja luovat kurjaa, liian tummaa fiilistä. Nojatuolin rotiskon tilalle kaavailin alkuun jotain vaaleaa ja klassista, mutta sitten hoksasin, että mikäli mielin pitää vielä uudehkon sohvan paikallaan, on vaihdettava lähestymistapaa. Sohva on iso ja massiivinen ja siksi kaipaa samaan tilaan jotain kevyempää. 

Muutaman kuukauden ajan googlettelin erilaisia rottinkituoleja ja myin ideaani Janille. Ikeassa tuo jo lämpenikin yhdelle vaihtoehdolle, mutta valkoisesta väristä ei halunnut tinkiä. Hyvä niin. Ajeltiin nimittäin pikaisesti katsastamaan tänään Parolan Rottingin valikoimaa. Kaunis valkoinen Lumikenkätuoli sekä katosta roikkuva riippukeinu-tuoli ihastuttivat alunperin, mutta kun eteen tuli liikkeen yläkerrasta löytynyt kaunotar, se oli menoa se. 

Tuoli nimittäin vaati päästä meille. Huomasin hyvin nopeasti, että tästä ei tarvitse edes keskustella. Jani itseasiassa ensimmäisenä vetikin sen veronpalautus-kortin esiin. Tuoli on niin kaunis, että teen siitä ehdottomasti oman postauksen kunhan saamme sen kotiin. Mokoma kun ei mahtunut autoon. Mutta jos uteliaisuus heräsi, voit käydä kurkistamassa kuvan Instagramista. Löydät minut nimellä ansku_peaceandstyle. 


Kauniita unia!

4 kommenttia:

 1. Onpas ihana tuoli, kuulostaa kaunokaiselta! Sinullekin kaunokaiselle ihanaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi se on! Tahtoisin heti suunnitella rentouttavan lukunukan sen ympärille. Siinä voisi sitten olla turvassa pahalta maailmalta <3

   Samoin sulle!! :)

   Poista
 2. Heips Ansku! Aloitin blogissani kiitollisuushaasteen ja haastan sinut, sillä blogisi kuuluu lemppareihini ja tuo minulle valtavasti inspiraatiota! Haaste löytyy täältä: http://anna.fi/kia-karin/kiitollisuushaaste/ Toivottavasti lähdet mukaan :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!