torstai 19. marraskuuta 2015

Sortsit ja pitsitoppiAika pitkään sitä kestikin. Jaksamista näinä pimeinä päivinä. Nyt ajelehditaan kuitenkin jo marraskuun loppupuoliskolla, ja vasta eilen iski fiilis, että sain tarpeekseni tästä pimeästä ja märästä. Jo monena aamuna olen herännyt liian väsyneenä. Minä, joka en koskaan torkuta, painelen lisäaikaa herätyskelloon, enkä tiistaina ehtinyt kuntosalille ennen iltavuoroa. Eilen sama juttu. Torkkua torkun perään. Aamulla on liian pimeää, ja vesisateen ropinaa on paljon miellyttävämpää kuunnella peiton alta. Sitä paitsi silmät ei vaan kertakaikkiaan aukene. Olisihan se vähän vaarallistakin lähteä hoipertelemaan simmut ummessa. Kompastuisi vielä koiranluuhun - tai mikä pahinta, itse koiraan (on tapahtunut). 

Ärsytyksen huipentumana eilen toimi sadehousut. Tai siis niiden puute. Ja vedenkestävien kenkien. Oli ällöttävää lompsia sateessa koirien kanssa lenkillä, ja astua pimeässä suoraan vesilätäkköön. Lenkkareilla. Lasken jo päiviä Panaman matkaan. Niitä on 49. 


Illalla särki päätä ja kiukutti. Tiuskin Janille ja ihmettelin käytöstäni. Sitten se kirkastui. Nämähän ovat vieroitusoireita! Siitä on jo niin pitkä aika kun olen kärsinyt näitä tuntemuksia viimeksi, etten tullut ajatelleeksi aiemmin. Tänään on neljäs päivä sokerista vieroittumista. Nämä ovat juuri niitä pahimpia aikoja. Muistaakseni viimeksi olin viidentenä päivänä aivan valmis lopettamaan leikin. Kyseenalaistin koko homman, ja hyppäsin barrikaadeille vaatimaan Dominokeksejä. En saanut, ja pikkuhiljaa homma helpottui. Luotan että niin käy tälläkin kertaa. 

Kuvat: Anna-Maria/Secret Wardrobe

Tähän asuun sain inspiraation ensikevään mallistoista, joissa näkyy yllättäen dramaattista pitsiä. Yleensähän se mielletään syksyn ja talven materiaaliksi, mutta mikäs siinä. Vaihtelu virkistää. Katsohan vaikka tämä(klik) Oscar de la Rentan mieletön luomus! Kuvan pitsitoppi on Objectin*. 


Tsemppiä loppuviikkoon!


*Saatu blogin kautta

8 kommenttia:

 1. Niin näytät kauniilta <3 Tuo sokeririippuvaisuus on hirveä asia ja yrittänyt olen irrottautua, mutta heti lösähtää kaikki energiat alas ja tulee ärtynyt kuin karhu... Pitäisi vaan kestää oireiden yli. Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. Ja hei raakasuklaan avulla se ei ole ihan niin vaikeaa. Tai taateleiden! Kunhan ei syö koko rasiaa :D

   Poista
 2. Niin kaunis asu ja kuvat :). Tuon takin sininen sävy sopii mielettömän hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä tykkään kovasti juuri tällaisesta voimakkaasta sinisestä :)

   Poista
 3. Upeat asukuvat :) sokeri vierotus on kyllä kauheeta ja verrattavissa ihan tupakoinnin lopettamiseen. Mun mies pelkää aina kun aloitan laihduttamisen, koska valitettavasti puran kaiken kiukun häneen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, niin on. Ja jos totta puhutaan, tupakoinnin lopettaminen ei ole ollut näin vaikeaa!

   Poista
 4. Tsemppiä vieroitusoireiden kanssa :) Munkin pitäisi taas yrittää irti sokerista, mutta ensin pitäisi saada se selkäranka.

  Aivan ihanat asukuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Aika hyvin mennyt tähän asti, onneksi!

   Poista

Kiitos kommentistasi!