tiistai 3. marraskuuta 2015

Tämän vuoden ihanin kirjauutuus


Ihan selvä peli. Juuri julkaistu Lautasellinen kauneutta-kirja on mitä luultavimmin tämän vuoden kaunein ja inspiroivin opus. Kun selailen kovakantista kirjaa huomaan, että se on toteutettu rakkaudella. Karita Tykän kolmas kirja on tällä kertaa enemmän kuin pelkkä reseptikirja. Nyt ote on henkilökohtaisempi kun tuleva hyvinvointivalmentaja antaa itsestään enemmän. 

- Lukemalla johdannon sekä kirjan lopusta kiitoskirjoituksen, selviää kuka minä olen, Tykkä kertoi tänään uuden kirjan pressitilaisuudessa. Lisäksi lempeä hyvinvoinnin lähettiläs avaa kirjassaan omia kauneusvinkkejään paljastamalla esimerkiksi mitä ravintoaineita iho kaipaa pysyäkseen kauniina. Toki kirjassa on niitä reseptejäkin, myös kypsennettyjä ihanien raakaruokareseptien rinnalle. - Tässä on niitä ruokia joita itsekin syön, Karita avasi reseptien taustaa. 


Miltä kuulostaisi täytetyt kesäkurpitsarullat tai lohi-rapu-ceviche? Entä bataattipasta mausteisella mantelikastikkeella? Erityisesti ilahduin smoothieiden peruskaavasta lisukevinkkeineen sekä jälkiruokaohjeista joista yhtä pääsin tänään jo maistamaan. Tomi Björkin inspiroimana kehitelty raakatiramisu maistui syntisen hyvältä. Pehmeältä, suklaiselta ja täyteläiseltä... Jännästi samaan aikaan myös raikkaalta. Tänään en enään viitsi testata omaa tiramisun taikomistaitoani, mutta viherpirtelön laitan blenderiin tekeytymään. Karitan kirjasta löydät syyn miksi. Huomenna teen ehkä norirullia...


Mukavaa viikon jatkoa!


P.s: Voit tilata kirjan ainakin Karitan oman Superlemon-yrityksen nettisivuilta hintaan 29€

2 kommenttia:

  1. Tämäkin täytyy saada! :) Ihana Karita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, onhan tää aika ehdoton! Toisko pukki? ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!