perjantai 18. joulukuuta 2015

Boheemi tuoli

Mustaa ja valkoista. Yksinkertaista, vastaparinaan pientä krumeluuria mustan rokokootyyppisen kattokruunun muodossa. Tällaisia minä suunnittelin reilut neljä vuotta sitten, kun sisustin olohuonettamme. Periaatteessa joo, ihan kiva idea, mutta alkoi tuntua siltä että pientä fiksausta se vaatii. Nimittäin uuden lattian. Mokoma riitelee niin pahasti hiukan kellertävään taittavana, että alkoi suoraan sanottuna sattumaan silmiin. Lisäksi iso, tummanharmaa sohva ja musta häränmatto eivät ainakaan lisää valon määrää muutenkin melko pimeässä olkkarissa.

Lattian uusiminen jää hamaan tulevaisuuteen, mutta muulla tavalla sisustusta voi hiukan uusia. Musta kuutiomainen tv-taso saa joskus toivottavasti lähtöpassit - haluan tilalle vanhan, suuren valkoisen liinavaatekaapin tai kauniin valkoisen senkin (saa huikata jos ylimääräisiä lojuu nurkissa). 

Jotain uutta on kuitenkin löytynyt. Eräänä sunnuntaina kiipesimme natisevia puuportaita Parolan rottingin yläkertaan. Siellä se odotti, suorastaan kutsui meitä. Maailman ihanin tuoli, Dali nimeltään. Vanha vihreä, valtavan kokoinen laiskanlinna löysi haastajan, eikä ostopäätöstä juurikaan pohdittu. Lähinnä todettiin, että veronpalautuksilla sitten.

Siinä se nyt on ilonamme. Kevyt, ilmava ja persoonallinen. Eikä lainkaan pöllömpi istua. Haluaisin luoda uuden aarteeni ympärille tunnelmallisen lukunurkkauksen kohdevaloineen ja lampaantaljoineen, mutta katsotaan nyt...


Mukavaa viikonloppua ja perjantain jatkoa! Minä lähden iltavuoroon.

12 kommenttia:

 1. On kyllä maailman ihanin tuoli <3 Tuollaisen kaunottaren haluaisin minäkin. <3 Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sit vaan kuule PR:iin shoppaan :D

   Samoin sulle, hyvää viikkarii! :)

   Poista
 2. oi vitsit kuinka kaunis tuoli! kyllä kelpaa istuskella<3

  VastaaPoista
 3. No täällä juurikin olisi sulle sellainen vanhanaikainen senkki ja vitriini. Uusia ne kyllä on mutta nyt niin harmittaa kun tuollaiset muutama vuosi sitten laitettiin. Harmi vain kun meillä on tuota välimatkaa turhankin paljon.
  Mulla on kamala olkkarin sisustusvimma. Uusi sohva on löydettynä, vielä kun vain löytäisi sille maksajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Vaatii pidemmän reissun että lähtee ajelemaan ja hakemaan :/

   Poista
 4. Tosi kaunis tuoli, en yhtään ihmettele että oli rakkautta ensi silmäyksellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Joo, sitä se oli. Unohtu muut tuolihaaveet kyllä siinä :D

   Poista
 5. Upee tuoli <3 Meikäläinen on ostanut kirpparilta kolme erinlaista tuolia ja Mika vihaa niistä joka ikistä :D Meillä on sama ongelma lattian kanssa. Makkareissa on kyllä valkoinen laminaatti, mutta olohuoneessa ja keittiössä on ruskea pareketti. Oon suunitellu sen maalamista, mutta appiukko ei oikeen lämmennyt ajatukselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii! Miks vihaa? :D Ja miksei appi lämpene maalaamiseen? Siis voiko parkettia maalata? Tai siis miksei, puutahan se on? :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!