sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Farkkupaita ja mekko


En oikein edes ehtinyt tajumaan, että on viikonloppu, kun se vetelee jo viimeisiään. Koko viikko meni vähän turhankin haipakkaan. Torstaina istuin viimeisellä journalistiikan tunnilla, joten päivä kului Helsingissä ja ilta Pasilassa. Perjantai-illan vietin työmaalla, ja eilen olin liikenteessä iltaan saakka. Kohta lähden töihin. 

Elämässäni ei ole siis tapahtunut mitään kovinkaan radikaalia viime aikoina. Hurjinta on ehkä haaveissa. Niissä nimittäin siintävät jo Panaman paratiisisaaret, miksei kanavakin. 18 yötä vielä. Olen jo katsellut sortsejani sillä silmällä...


Kuvissa näkyvä asu on viikon takainen, ja aika kiva. Pidän arkisen farkkupaidan ja juhlavan mekon yhdistelmästä. Tykkään myös huulipunan sävystä. Tällä hetkellä huuleni ovat kylmistä ilmoista johtuen sen näköiset, että Bepanthen on ainut mitä niille uskaltaa sivellä. Auts. 

Mutta nyt, kello rientää. Jos vielä pikainen kuppi kahvia ja menoksi. Rentoa sunnuntain jatkoa!

16 kommenttia:

 1. Apua- sitä sinä tarvitset. Istut journalistiikan "oppitunneilla" ja kieliasu on kyllä ihan kaikkea muuta. Mikä on sellainen oppilaitos, joka ei heti tartu ongelmaan. Kirjekurssi Markkinointi-instituutin laskuun ei kyllä ole paras vaihtoehto. Panamaan kannattaa ottaa lomalukemiseksi jokin suomenkielen oikeinkirjoitusopas ja ehkä myös "panamahattu"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olenkin ajatellut että kaipaisin jeesiä just näiden kieliopillisten juttujen suhteen, mutta ei oikein ole ollut varaa ottaa tunteja - ainakaan vielä. Teen jo nyt puolikasta työaikaa jotta mahdollistaisin nämä avoimen opinnot, joita käyn työn ohessa.

   Poista
 2. Todella kiva kokonaisuus!

  kivaa joulunodotusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Hyvää joulunaikaa sinnekin ♡

   Poista
 3. Kiva asu :).

  Mä tajusin vasta äsken, että on sunnuntai-ilta... Jotenkin mennyt päivät niin nopeasti ja viikonloppu ollut täynnä juttuja, niin ei ole taas ihan kerennyt lataamaan energiaa itseensä. Onneksi joulu on kohta, niin saa vain köllötellä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjai niin... mullakin on sit loppuvuosi vapaa! Nyt vielä viimenen puristus :)

   Poista
 4. Syksyllä ostamani farkkupaita on kyllä ollut itselläni melkoinen suosikki. Päällä se oli viimeksi tänään kirkossa.
  OIkein hyvä huulipuna sisältää paljon E-vitamiinia joten ei muutakuin reippaasti yöksi punaa huuliin niin siinä ne hoituu kuin itsestään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti kyllä vinkkas ihan samaa! Ei kai siis muu auta :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!