maanantai 14. joulukuuta 2015

Joko saa pakata?


Pian koittaa se hetki, kun herään jännityksen vuoksi huonosti nukutun yön jäljiltä kylmään, tammikuiseen aamuun. Teen viime hetken muutoksia jo pakattuun rinkkaan, epäilen kadottaneeni passini ja mietin ehdimmekö juoda lentokentällä perinteiset lähtöskumpat. 

Niin. Panaman matka on jo aika lähellä. Puoli vuotta meni nopeasti. Me varasimme matkan tällä kertaa jo hyvissä ajoin. Tämän vuoden reissu buukattiin vain kuusi viikkoa aikaisemmin, koska meidän piti pitää koiranpennun vuoksi välivuosi. Ei sitten pidetty. Hyvä niin, muuten olisimme monta huikeaa kokemusta köyhempiä. 

Lento Panamaan lähtee noin kolmen viikon kuluttua. Heräsimme eilen tekemään matkasuunnitelmia. Jo oli aikakin! Alustavasti mietittiin, että muutama yö vietettäisiin Panama Cityssä, samoin San Blasin saarilla. Bocas del Toron maakunta kiinnostaa, sekä Isla de Coiba. Panaman kanava täytyy käydä toteamassa, ja viidakkoretki vesiputouksineen houkuttelee. Jäikö jokin oleellinen uupumaan listasta? Kaikki Panama-vinkit otetaan nyt ilolla vastaan!

Iiks! En malta odottaa!

4 kommenttia:

 1. Ihana matka teillä tiedossa! Minulle Panama on ihan käymätön paikka, joten mukava kuulla kokemuksistasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Toivottavasti voi kirjoittaa heti jo sieltä paikan päältäkin :)

   Poista
 2. Listasta puuttuu paratiisimainen Pearl Island, siellä teidän täytyy käydä. Kävin siellä maaliskuussa ja se vaan on maanpäällinen paratiisi. Panama on tähän astisista matkakohteista paras, rennoin ja täysi vastakohta Suomelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä juuri luinkin sun matkajuttuja ja fiilistelin :) Täytyy tutustua vielä tähän Pearl Islandiin, kiitos!

   Poista

Kiitos kommentistasi!