tiistai 29. joulukuuta 2015

Raikas lenkki ja valkoinen timanttimeri


Nuoremman koiran nokkaan tulvi niin vastustamattomia tuoksuja, ettei se vaan kertakaikkiaan malttanut olla aloillaan. Niinpä lahjoin vanhemman berninpaimenkoirani poseeraamaan. Katsokaa nyt, miten nättiä! Aaurinko oli kuvanottohetkellä vasta nousemassa. Taivaanranta rusotti, ja hetken kuluttua maisema kimmelsi timanttimeren lailla. 

Tänään aamulenkki oli pitkä kuin... öh, nälkävuosi ei kuulosta hyvältä vertauskuvalta, mutta menkööt kun parempaa ei päähäni nyt pälkähtänyt. Mutta kauan se lenkki kesti. Koska piti ihastella jokaista timanttien kuoruttamaa ruohon- ja heinänkortta. Oli seisahdettava katselemaan pastellinväreissä kylpevää asuinaluettani, jota valkea hileharso ympäröi. 

Rauhallinen lenkki teki hyvää. Myös sielulle, mutta varsinkin eilisestä jalkatreenistä osumaa ottaneille persposkilleni. Olivat nimittäin vähintäänkin tukkoiset tänään. Oudosti tunsin jopa hiukan ylpeyttä, kun tallustelin tänään metsäpolulla. Jokaisella askeleella pakaralihas ilmoitti itsestään. Taisi mennä treeni perille. 

Nyt pohdiskelen tässä, että pitäisinkö vapaapäivän kuntosalilta, vai antaisinko periksi innokkaalle olotilalle. Huomena on edessä arkeenpaluu aamuvuoron merkeissä. Sen jälkeen tuskin jaksan lähteä painoja nostelemaan. 


Katsotaan nyt, mitä ilta tuo tullessaan.

Ihanaa tiistain jatkoa ihmiset.

4 kommenttia:

 1. Mua harmittaa tosi paljon, kun ihan kodin kulmalta oli löytynyt myrkkyä, tai jotain kloori ja varmaan rotanmyrkkysekototte. Varmaan täytyy alkaa kulkea kuonokopan kanssa. :(

  VastaaPoista
 2. Ihana kuva tuo koirakuva! Hyvää uutta vuotta sinulle Ansku!

  VastaaPoista
 3. Ihana tosiaan tuo kuvasi ulkoa!
  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 4. Ah pakkashuurteinen luonto <3 Ihan kuin joku olisi käynyt suihkuttamassa kimaltelevaa hopeaglittersprayta :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!