torstai 7. tammikuuta 2016

Taas mennään!

Useammille meistä perhe ja oma lapsi on haave numero yksi. Tunnen aina välillä huonoa omaatuntoa, koska vauvakuume ei ole osunut kohdalle, vaikka lapsista pidänkin. Ajoittain oikein pinnistellen kuulostelen, jos edes pieni vauvakuumeen poikanen orastelisi jossain sisimmässäni. Kuitenkin perheenperustamisvietin  sijaan poden toista, jo kroonístumaan päässyttä kuumetta. 

Se liittyy matkailuun, ja on jokavuotinen vieras. Kun lentokone laskeutuu koti-Suomen kamaralle, unelmoin jo seuraavasta kohteesta. Viime vuonna palatessani Meksikosta, oli täysin selvää että seuraava matka varataan heti kun se on mahdollista. Ja kun toissavuonna meille muutti koiranpentu, suunniteltiin välivuotta matkustamisesta. Eihän se onnistunut. 

Matkailussa kiehtoo seikkailu. Uuden kulttuurin kokeminen ja näkeminen, sekä historia ja turkoosi, lämmin merivesi  -  yhtään vähättelemättä tietenkin myös lämpö ja aurinko. 

Nyt on taas aika lähteä. 


Kaksi matkailua rakastavaa heittää rinkat selkäänsä ja astuu pian koneeseen. Suunta on kohti Panamaa ja uusia seikkailuja. Pitäkää (panama)hatuistanne kiinni!

Palataan reissun päältä, mikäli yhteyksiä löytyy. Muussa tapauksessa se on näkemisiin kolmen viikon kuluttua!

11 kommenttia:

 1. Antoisaa matkaa teille:) Jännää odotella matkakertomuksia!

  VastaaPoista
 2. Täysin mun suusta eka kappale. En vieläkään ole kokenut vauvakuumetta, mutta elämä pääsi yllättämään. <3 Reissukuumeen ymmärrän täysin. Kivaa matkaa.:)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa lomaa. Nauttikaa lomasta.

  VastaaPoista
 4. Näytät niin nuorelta näissä kuvissa. Elämä on valintoja, eikä niitä kannata liikaa miettiä. Hyvää lomaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!