tiistai 12. tammikuuta 2016

Terveisiä Panamasta!

Istun juuri hotellin katutasolla sijaitsevalla parvekkeellamme. Kun kohotan näppäimistöltä katseeni, siintää meri suoraan edessäni. Tai siintäisi jos näkisin sinne. On ilta ja aurinko laski juuri. Olemme olleet reissussa vain vähän aikaa, mutta iltoja ja öitä on vietetty jo monessa paikassa. Panama Cityssä perusmukavassa hotellissa kaksi, bussissa vierähti yksi (ei niin kovin mukava) yö, ja viime yönä nukuin järjettömän suuressa villassa, johon puolivahingossa eksyimme. 


Olen nyt kokenut Panaman kanavan ja niin suuren ostoskeskuksen, että eksyin sinne monta kertaa. Olen ihastellut Panama Cityn kaunista vanhaa kaupunkia ja huikean korkeita pilvenpiirtäjiä. Tänään katselin kymmeniä perhosia jotka lepattelivat kauniin kukkean puun ympärillä. Pieni lintunen lennähti imemään mettä viereisen pensaan punaisista, vähän hassun näköisistä karvaisista kukista. Sitten tuli toinen, kolmaskin. Ne olivat kolibreja! Yritin tallentaa niitä kameran muistikortillekin, mutta nuo pikkuiset söpöläiset ovat niin nopeita, että kaikki kuvat epäonnistuivat. Ei haittaa. Oli ihana kokea tuo taianomainen hetki.

Söin tänään aamiasta vanhassa jokilaivassa. Kalifornialainen vanhempi pariskunta osoitteli mereen laiturin viereen, kun olimme poistumassa. Kymmenet, ellei jopa sadat meduusat uiskentelivat vedessä. Olivat hienoja.


Nyt olemme Bocas Townissa, meille jokseenkin epätyypillisessä paikassa. Majoituimme suureen merenrantaresorttiin, jossa on iso uima-allas. Monet paikat täällä ovat täynnä, tai aivan liian kalliita meille, joten nyt on hyvä aika testata olemmeko resort-ihmisiä. Heh. Ainakin tähän mennessä kaikki on mennyt hyvin, ja paikka vaikuttaa rauhalliselta. Itse kaupunki on todella suloinen värikkäine puutaloineen ja rentoine ilmapiireineen. Huomena on ehkä syytä vuokrata polkupyörä ja lähteä tutkimaan paikkoja. Jos haluat seurata matkaani reaaliajassa, löydät minut Instagramista nimellä ansku_peaceandstyle


Kuullaan taas!

8 kommenttia:

 1. Vaikuttaa mahtavalta reissulta! Oon kuolannut sun matkakuvia Instassa, alkaa itekin tehä mieli reissuun. :D Nauttikaa matkasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sit vain suunnittelemaan reisdua! Kiitos :)

   Poista
 2. Kiitos tästä ensimmäisestä raportista. Kuulostaa varsin mielenkiintoiselta paikalta. Nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää että jälleen kerran aivan erilaimen kuin mitä on koskaan koettu, ja odotuksetkin olivat varsin erilaiset :D

   Poista
 3. MÄ en kestä! Aivan ihanan näköistä ja tekisin melkein mitä vaan, että pääsisin etelään!! Nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut hei, sit vain haaveilemasn ja sen jälkeen suunnittelemaan? :) Kiitos! ♡

   Poista
 4. Kauniita kuvia ja lämpö oikein huokuu niistä! :) Rentouttavaa lomaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo, lämpöä ja kosteutta riittää :D Kiitos!

   Poista

Kiitos kommentistasi!