tiistai 9. helmikuuta 2016

Etsinnässä täydellinen tv-kaappi

Meidän olohuonetta rumentaa musta, teräväkulmainen tv-taso. Josta en enään pidä lainkaan. Se on meille turhan tumma, ja malliltaankin liian suorakulmio. Kaipaan pehmeämpää linjaa. Sekä vaaleutta.

Jo jonkin aikaa olen etsiskellyt sivusilmällä vanhaa liinavaatekaappia johon mahtuisi televisio. Kaunis, edullinen ja tarpeeksi suuri on kombo, joka on ilmeisen vaikea löytää. Värillä ei ole suuren suurta merkitystä, mikäli se olisi mahdollista maalata valkoiseksi. 


Näiden kuvien täydellinen kaappi löytyi Panamasta eräästä Villasta. 


Mikäli vastaasi tulee moinen, tai nurkissasi lojuu turhana, heitä vaikka meilillä!

Toivoisin sen olevan hiukan koristeellinen, mutta ei aivan täynnä krumeluuria. Liian pelkistettykään ei kiinnosta. Koko on tärkeä. Sisälle pitää mahtua tv. Ja tietty hinta ei saisi huimata päätä. Kuvan kaappimalli on oikeastaan täydellinen. 

9 kommenttia:

 1. Vielä kun tarkennat että minkä kokoinen tv ni avot. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! No mun piti mutta en saanut mitään järkevää vastausta niin jäi sitten se laittamatta. Ehkä me sitten tehdään niin, että hankitaan mun mielen mukainen kaappi ja sen kokoinen tv kuin sinne mahtuu ;)

   Poista
 2. vau mikä tv-kaappi! oispa kyllä aika upea ilmestys! onnea etsintään :)

  VastaaPoista
 3. Upealta näyttää. Toivottavasti löydät kaapin.

  VastaaPoista
 4. Moikka Ansku:) Minäkin etsin joskus muinoin vastaavaa tv-kaappia ja törmäsin Fasetissa sellaisiin. Eli kannattaa pitää Fasettia silmällä, jos ei kaappia löydy muuta kautta. Onnea etsintään:) Kaappi tuo kivaa kontrastia erityisesti modernin sisutuksen parina!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei olet ihan huippu! Kiiiiitos <3 <3 <3

   Poista
 5. Heissuli täältä blogipimennosta :)

  Olet varmaan katsastanut tori.fi:n tarjonnan? Siellä on välillä vastaavia näkynyt, ja itse olen sieltä monta ihanaa (ja edullista!) löytöä tehnyt. Ja yksi hyvä aarreaitta on facebook-ryhmät! Jos teiltä löytyy vaikka joku paikallinen ryhmä, tai sitten vaikka tämänniminen: Huonekalut Uusimaa/Myydään, Ostetaan, Vaihdetaan ja annetaan.

  Tuommoinen olisi upea - onnea etsintään!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!