maanantai 29. helmikuuta 2016

PT-koulun antia

Huh. Viikonlopun kurssipäivät on nyt selätetty ja edessä on uusi viikko. Vaikka koulupäivät onkin ihan älyttömän antoisia, on myönnettävä että on se vaan aika raskastakin. Lauantaina kotiin päästyäni olo oli kuin jyrän alle jääneenä. Päätä särki ja nukuin yön kuin tukki, mutta silti eilen aamulla oli tosi vaikea herätä. 

Kyllä se väsy onneksi päivän mittaan hellitti, ja nautin oppimisesta ihan entiseen tapaan. Perjantaina ja lauantaina painotus oli kuntosalilaitteissa, vapaissa painoissa, ja eilen käsiteltiin hapenkuljetuselimistön harjoittamisen eri menetelmiä. Testailtiin sykemittareiden avulla harjoittelun tehoalueiden määrittelyä sekä vaikutusia. Nyt on pää täynnä tietoa ja olo niin innokas, että pohdin voisinko jo laittaa oman yritysen pystyyn opiskelijahinnoin. Olisikos siellä asiakkaita?


Ulkona on ihan mahdottoman hieno ilma. Siemailen tässä juuri kirjoittamisen ohessa aamupalasmoothieta sekä vihreää teetä, ja pohdin ehtisinkö vielä käydä koirien kanssa lenkillä ennen kouluun lähtöä. 

Eilisen vauhtikestävyysharjoituksen mukaan kaipaisin enemmän peruskestävyystreeniä. Ne on juuri niitä vähän tylsiä, pitkiä tasavauhtisia lenkkejä. Eikä siinä, kyllä minä niitä tallaisin menemään, mutta koirien kanssa on hankalaa pitää syketaso oikealla tasolla. Nuo kun tahtovat tietenkin välillä pysähtyä tarpeilleen. No, katsotaan mitä saadaan aikaan. 

Ihanaa ja aurinkoista päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!