sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Asukuvista fiiliskuviin

Hei ystävä. Viime kirjoituksesta on vierähtänyt salakavalasti useita päiviä. Yllätyin kun hoksasin sen tänään. Mutta minkäs teet. Elämä ja velvollisuudet... 

Ehkä huomasitkin jo Facebookista viikonlopputerveiseni? Jollet, paljastettakoon että vietin viikonloppua taas tiivisti opiskeluiden parissa Lahdessa. Nyt fiilis on lievästi ilmaistuna innostunut. Pyörittelin kotimatkan ajan nimiehdotuksia tulevalle yritykselleni, ja kas! Ajomatka hurahti kerrankin huomaamatta. 

Ei sulla muuten olisi jotain hyvää nimi-ideaa takataskussa? Sen pitäisi jollainlailla kuvata minua ja tyyliäni (...ei vaatetyyliä kuitenkaan, vaan liikunta-alaan liittyen). 


Tyylistä muuten päästäänkin kätevästi aasinsiltaa pitkin toiseen aiheeseen. 

Kuten huomaatte, postaus on kuvitettu asukuvilla. Pitkästä aikaa. 

Suhtatumiseni asukuviin on nykyisin omituinen. Niitä tulee ajateltua usein, koska ne ovat olleet blogin perusta. Viime kuukausien ajan asukuvien ottaminen ja aiheesta postaaminen ei ole tuntunut tärkeältä. On niin paljon muutakin sanottavaa. Siksi aika usein on käynyt niin, että asukuvilla kuvitetut postaukset ovat käsitelleet jotain muuta aihetta, kuin vaatteita tai muotia. Niin taitaa käydä nytkin, koska minulla ei ole aiheesta muuta sanottavaa, kuin että kuvan harmaa takki on lempitakkini. Musta laukku sensijaan on lempparilaukkuni ja korukin tosi mieleinen. 

Lukisin mielelläni kommenttilaatikosta sinun mielipiteesi liittyen tällaisiin asukuvia, mutta muuten ihan muuta juttua-tyyppisiin postauksiin. 

Itse ajattelen että on vähän hassua kuvittaa postaus asukuvilla, jos teksti käsittelee jotain muuta. Toisaalta kyseessä on minun lifestyleblogini, ei muoti- tai tyyliblogi. Näen siinä lieventävän tekijän. 

Luulen että keskityn jatkossa enemmänkin fiiliskuviin kuin perinteisempiin asukuviin. Ne sopivat tällä hetkellä blogiini paremmin. Katsotaan sitten jos vaatteista tai muodista tulee taas asiaa. Sittenhän tilanne on ihan eri. 


Harmaa takki Cubus
Farkut Nudie Jeans
Neule H&M
Kengät Your Face
Laukku Marc by Marc Jacobs

Kuvat Anna-Maria/Secret Wardrobe

Nyt toivotan sinulle mukavaa sunnuntai-iltaa ja ryhdyn painostamaan miestäni illallispuuhiin. Hakisiko pizzaa vai tekisikö jotain terveellisempää? 

6 kommenttia:

 1. Mä teen nykyään lähes aina näin, että asukuvia tukee jotkut ihan muut jutut ja tekstit. Koska itse tykkään lukea sellaisia ja koska tuntuu, että päässä pyörii vähän muuta kuin "kato mulla on punaiset kengät". Itse tykkään asukuva/mietintäpostauksista, siinähän saa kaksi kärpästä yhdellä iskulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei totta, niin teetkin! En tullut ajatelleeksi. Ja toimii. En mä ole koskaan ajatellut sun kohdalla et miks näin :)

   Poista
 2. Vähän samoja mietteitä ollut, että otan asukuvat mutta sitten huomaan, ettei vaatteista ole välttämättä mitään sanottavaa. Olen kirjoitellut sitten vähän vaihtelevasti, kirjoituksen koskien vaatteita tai sitten jotain ihan muuta. Joskus olen tehnyt niin, että kirjoitan esimerkiksi jonnekin kuvien väliin ensin vaatteista ja sitten postauksen loppuun jotain ihan muuta. Että mun mielestä voi olla asukuvia ja sitten teksti koskea mitä vain, mikä on just silloin mielen päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. Eiköhän siis jatketa samaan tyyliin, tai niinkuin hyvältä tuntuu <3

   Ihanaa päivää sulle! :)

   Poista
 3. Sinä kuvitat blogisi juuri niinkuin itse haluat. Kaikki käy.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!