keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Jutan voimakirja - oppeja henkiseen ja fyysiseen hyvään oloon

Näin keskiviikkoaamupäivän kunniaksi tarjolla olisi kirjavinkki sinulle, joka kaipaat muutosta elämääsi. 

Fitnessasiantuntija Jutta Gustafsbergin lempeä ääni kuuluu kirjan takaa ja välittyy lukijalle asti. Se onkin kirjan parhaita puolia. Eivät ne hyvät puolet onneksi ihan siihen jää - allekirjoittaneeseen kolahtivat varsinkin Jutan omat kokemukset ja oivallukset sekä näpsäkät vinkit motivaation lisäämiseksi.


Puhetta on niin seksistä kuin onnellisuudestakin, ja paljastaapa hän myös menestyksensä salat. Plussapisteitä heruu treeniohjeista jotka on kuvattu kauniisti ja selkeästi. Vinkkejä löytyy kotitreeniin ja kuntosalille. Kantavana ajatuksena tuntuu olevan unelmat ja niistä kiinni pitäminen. Se, että me ylipäänsä unelmoisimme enemmän. Itsekin  unelmiani tässä juuri tavoittelevana voin vain nyökytellä.


On kirjassa kuitenkin myös jotain missä näkemyksemme eroavat. Kirjoittaja puoltaa grammantarkkoja dieettiohjeita, ja suosittelee sitä väliaikaisena elämänvaiheena jolloin päästään tavoitteisiin. Itse lähtisin työstämään elämäntapamuutosta jo heti alkuun.

Toinen asia on hiilihydraatit. Jutan vinkit ja ohjeet perustuvat yleisiin ruokavaliosuosituksiin, kun taas minä jättäisin hiilarit hiukan vähemmälle - poikkeuksena kovaa treenaavat. 


Kuitenkin, kirjan jälkeen tuntuu siltä, että olisi itsekin yhden askeleen pidemmällä.

Ihanaa päivää ihmiset! Muistakaa unelmoida <3


Kirja saatu

4 kommenttia:

 1. Tuon kirjan haluaisin ehdottomasti lukea. Pitää kyllä hommata se itsellekin. Kiitti ihana vinkistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Kirjasta saa hyvää, positiivista energiaa ja se on kirjoitettu ihanan helpolla tavalla. Ei tarvitse väsyneenäkään miettiä että mitä hittoa :D

   Poista
 2. Tämä kirjaesittely kyllä herätti kiinnostuksen, täytyykin laittaa korvan taakse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tästä kirjasta jäi hyvä fiilis :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!