maanantai 21. maaliskuuta 2016

Mun lauantai

Viikonloput ovat saaneet ihan uudenlaisen merkityksen nyt, kun en enään ole pitkässä työsuhteessa. Viikonvaihteet ovat edelleenkin ajoittain puuhakkaita, niinkuin esimerkiksi edellisviikonloppuna, kun olin opettelemassa kuntosaliohjauksen ja ravitsemuksen saloja. Eroa vanhaan on kuitenkin se, että minun ei tarvitse mennä töihin viikonloppuna jos en halua. 

Myönnän etten ole koskaan ollut innokas viikonlopputöiden tekijä. En, vaikka olenkin tahkonnut niitä yli kaksitoista vuotta. 

Viime viikonloppu muistutti suloisesti siitä, kuinka ihanaa on, kun on vapaus valita. 


Minä valitsen hirveän mielelläni rauhallisen lauantaiaamun. Herään rakkaan vierestä ilman herätyskelloa ja käperryn kainaloon. Fiilistelen siinä tulevaa päivää. 


Saan höyryävän maitokahvin sänkyyn, ja kun vihdoin maltan tassutella keittiön puolelle, on siellä vastassa kaksi vähän hassua, mutta sitäkin suloisempaa berninpaimenkoiraa. 


Kevät on tullut. Linnunlaulun ja valoisampien aamujen lisäksi sen tietää siitä, että meidän talon nurkissa lymyilee berninpaimenkoirien lisäksi myös villakoiria. Isoja, pöyhkeitä ja vähän päällekäyviä. Mutta hei, viikonloppuna on energiaa vaikka imuroinnille!


Aino vinkkasi vähän aikaa sitten blogissaan ihanista Snickers bites-herkkupaloista, joita oli ihan pakko testata.  Maapähkinävoilla siveltyjä taateleita on tälläkin hetkellä tuossa vieressäni. Yritän kovasti varoa sotkemasta näppäimistöä tahmeaksi. 


Hämeenlinnassa oli lauantaina pääsiäismarkkinapäivä. Lähdettiin oikein koko perheen voimin todistamaan markkinahumua, joka tosin osoittautui lopulta aika pieneksi humuksi. Näin kaksi kojua. Toisessa myytiin pääsiäskoristeita - aika kivojakin - ja toinen koju piti sisällään juustoa. 

Ilmeisesti sisätiloissa olisi ollut vielä jotain, mutta koirien kanssa tuskin olisimme olleet pidettyjä vieraita. Yksi hännän huiskaus vaan ja...


Vapaissa viikonlopuissa ihanaa on se, että vaikka päivä olisi jo miten pitkällä, ja takana vaikka kuinka paljon puuhaa, jää energiaa silti liikuntaankin. Tuona lauantaina joogattiin, käveltiin vähän koirien kanssa ja tehtiin napakat salitreenit illalla.


Treenin jälkeen maistui kookosmaitoon keitetty kaurapuuro voisilmällä ja puolikkaalla banaanilla. Aijjai. Tämä on herkkua. 


Ja lisää herkkuja! Oletko maistanut chilistä aurajuusto-papumunakasta? On meinaan hyvää. Voisi melkein pistää moiset tulille tänäkin iltana. 


Mutta ehkä pistäydyn ensin koirien kanssa happihyppelyllä. Rentoa iltaa ♥

4 kommenttia:

 1. Pakko kokeilla noita snickers biteseja, Snickers on yks mun miljoonista heikkouksista :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, mut susittelen myös ettet syö ensin jotain sokerista tai muuta makeaa ennen noita. Sit ei toimi. ...ja hei, hippunen raakasuklaata kylkeen niin morjens! <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo, näitä lisää! :D Ja hei onneaonneaonneaonnea sulle!! <3 <3 <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!