perjantai 22. huhtikuuta 2016

Gaala jää nyt väliin

Sinivalkoinen, keveä Intiassa valmistettu mekko roikkuu henkarissa. Ostin sen tällä viikolla alennusmyynnistä, kun tuntui että rennolle, muunneltavissa olevalle mekolle olisi tarvetta. Niin viikonlopun blogigaalassa, kummipojan rippijuhlissa kuin muissakin tulevan kesän riennoissa.

Jo mekkokangasta ensimmäistä kertaa hypistellessä tuntui, etten jaksaisi tänä viikonloppuna niin paljoa. Ensin aamulla junalla Helsinkiin ja bloggaajien ammattilaistilaisuuteen. Siitä hotellille valmistautumaan ja illan blogigaalaan. Paljon ihmisiä, itsensä edustamista ja vähän kiirettäkin. 

Mulla on koko ajan jokin paine. Kun äiti tiedusteli etupihan aidanleikkuun ajankohtaa, tokaisin etten jaksa edes ajatella. En ehdi imuroida, miettiä viikonlopun vaatevalintoja saati juna-aikatauluja. En ehdi käydä ystävän kanssa salilla tai kirjoittaa blogia. En ehdi pyyhkiä rähmää koiran silmistä tai tyhjentää tiskikonetta. Tai jaksa. Muistikin pätkii, ja huomaan usein seisovani keskellä olohuonetta miettimässä, mitä olin tekemässä. Tai pohtimassa, onko tämä todellakin sen arvoista, että saan luotua itselleni uuden uran. Ei tätä kyllä ole helpoksi tehty. 

Siksi mekko ei pääse gaalaan juhlimaan. Kaipaan lepoa ja jotain rennompaa tekemistä. Jotain, jossa ei tarvitse edustaa. 


Jännä, että tätä postausta kirjoittaessa syyllisyys kalvaa rintaa. Onhan mulla perusasiat kunnossa. 

Tunnen syyllisyyttä siitä, että valitan stressiä, raha- ja työhuolia, ajanpuutetta ja muuta. Elämä on valintoja. Näihin valintoihin minä voin vaikuttaa itse. Kaikki eivät voi, kuten nyt vaikka läheisen sairastumiseen. Pahoittelen siis, jos pahoitan tällä kirjoituksella jonkun mielen. 

Juuri nyt tuntuu, että en osaa ihan täysin järjestää kaikkia palapelini palasia kohdalleen. Maanantaina on varmaankin eri fiilis, kun saan viettää rennomman, stressittömämmän viikonlopun. 


Viettäkää tekin, jooko? ♥

20 kommenttia:

 1. Nähdäänkö edes päivätilaisuudessa? <3 Illan gaala jää täälläkin väliin ja niin jäi syksylläkin jajaja... :D Tiedän tuon tunteen, kun haluaisi ehtiä kaikkea, mutta kun ei vain ehdi. Haluaisi olla hyvä äiti, vaimo, ystävä ja tytär, mutta kun ei vain pysty olemaan kaikkia. Pitää kodin kunnossa ja jaksaa - mutta kun väsyttää. Ja sitten tulee tiuskittua niille lähimmäisille. Tämä kahden pienen pyöritys vaatii vielä totuttelua ja äitini tarjoutui katsomaan lapsia jos haluan pestä ikkunat ristiäisiin. Suunnilleen huusin etten todellakaan jaksa, vaikka toinen ystävällisyyttään tarjoutui. Tuli mieleen tuosta äitisi aidankyselystä. Vaikka olen erittäin onnellinen tilanteestani ja itse sen valinnut, niin kyllä mielestäni välillä saa sanoa ääneen että väsyttää. Pitää pitää huolta itsestään, joten ihan järkevä veto tehdä jotain muuta jos tuntuu ettet gaalaan jaksa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulisin ihan tosi mielelläni, mutta taitaa jäädä sekin väliin. En millään jaksa nyt sitä aamun säätöä, junia ja muuta.

   Ihanaa kun on vertaistukea, vaikken tietenkään toivo että muillakin on ahdistusta kiireistä. Tsemppiä sun arkeen, kivaa viikonloppua! Toivottavasti ehdit nauttia :) ♡

   Poista
 2. Tapahtumat jää väliin täälläkin. Harmittaa toisaalta, mutta onneksi on muita aiheita olla onnellinen :) Tän kuului nyt mennä näin. Ihanan rentoa viikonloppua <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei onnea tosiaan! Ihan huippuajuttu ja olen superiloinen sun puolesta! <3

   Poista
 3. On oikein kuunnella kehoaan ja mieltään ja ottaa itselleen aikaa kun siltä tuntuu. ❤️

  VastaaPoista
 4. Kaunis mekko <3
  Olisi ollut kyllä kiva nähdä sut livenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei niin ois! Koitetaan joskus treffeta :)

   Poista
 5. Parempi ehdottomasti kuunnella omaa jaksamista. Harmittaa tietysti, ettei nähdä, mutta muru jaksaminen on ehdottomasti paljon tärkeämpää. Lähettelen hurjasti voimia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♡ Kiva olis teitsiinkin törmätä kyl, viime kerrasta on taas aikaa!

   Poista
 6. Mäkään en mene gaalaan, se on niin rankka päivä. Ei kannata murehtia, tulee seuraavat juhlat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Joo, niin on, ihan vaika olisi virkeämpikin fiilis :D

   Poista
 7. Mä aion mennä, jos jaksan. Seura on ainakin hyvä. Mutta aina kannattaa kuunnella sisintään, juhlia tulee aina uusia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti jaksat ja päivä/ilta on onnistunut :) Hauskaa viikonloppua!

   Poista
 8. Jos ei jaksa ni ei jaksa! Mul kans jääny parit tilaisuudet väliin, kun kroppa on huutanut lepoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan :) Täytyy toimia sen mukaan mikä on oikein.

   Poista
 9. Mulla ei ole mitään suunnitelmia tälle eikä huomiselle päivälle :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!