perjantai 8. huhtikuuta 2016

Mielenhallinta on perfektionistille haasteellista

Olen viettänyt some-lomaa viime päivät. Omaa blogiani en ole montaakaan kertaa edes ajatellut, saati lukenut muiden. En ole ehtinyt. Olen tehnyt töitä ja lukenut, vähän liikkunutkin. Käynyt työhaastattelussa. 

Kaikki tämän viikon työt ovat olleet mukavia, siitä olen erityisen iloinen. Pieni stressi meinasi kuitenkin pukata päälle, ja on myönnettävä että olen purkanut sitä läheisiini. 

Mielenhallinta perfektionistin luonteelle on aikamoinen haaste. Olen toitoittanut mielenhallinnan ja positiivisen ajattelun hyötyjä teillekin, mutta hukkasin itse sen taidon pariksi päiväksi kokonaan. Vain, koska tahdoin saada eilisestä kuntosaliohjaajan kirjallisesta tentistä mahdollisimman hyvän arvioinnin. 

Arvaatko miten kävi?


Koe meni hyvin. 

Iloitsinko tuloksesta? Olinko tyytyväinen että pääsin kokeesta läpi? 

En. Jäin tuijottamaan niitä muutamaa väärää vastausta. Ärsytti. Suunnittelin palautteen antamista koululle, koska minusta osa vastauksista on oikein, vaikka ne luokiteltiin vääriksi. 

Hetken kuluttua onneksi hoksasin keskittyä oleelliseen. Siihen, että pian postilaatikosta kolahtaa kuntosaliohaajan lisenssitodistus. Jess! Olen ihan tosi iloinen ja hyvällä mielellä. Ja aika väsynytkin. 

Viikonloppu on onneksi vapaa. Olen jo niin vapaapäivän tarpeessa. En ehkä tee huomenna mitään. Paitsi halailen ystäviä jotka tulevat kylään. He ovat löytäneet talon, ja olen niin onnellinen noiden puolesta. Huomenna halaan tyypit puhki!


Tälle päivälle on tiedossa vielä kyläilyä ja illalla siivoilua. Toisella koiralla on ihan järkyttävä karvanlähtöaika. Joka paikassa leijailee karvatuppoja, mutta minkäs teet. Ei ole voinut hukata aikaa siivoamiseen, kun piti lukea, lukea ja lukea.

Huippua viikonloppua ihmiset!

2 kommenttia:

  1. No kylläpä kuulostaa tutulta! Pisteen päähän kun jää paremmasta arvosanasta, kestää hetken ennen kuin osaa tyytyä iloitsemaan siitä, että on saanut 20 pinnaa paremmat pisteet kuin viime vuonna saman tyyppisestä tehtävästä, näin ainakin täällä :) Ihanaa kevättä sinulle ja jaksamista arkeen ja opintoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva saada vertaistukea :) Mut hyvä kun asian tiedostaa, niin sitä voi työstää. Kiitos, ja sulle myös huippua kevättä! ♡

      Poista

Kiitos kommentistasi!