sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Sain kiitettävän!

Ahh päiväunet. Mikä jumalainen keksintö. Niin, että huomenta vain! Hörpin tässä juuri kahvia ja heräilen uudestaan tähän päivään. 

Kuntosaliohjaajan näyttökoe oli ja meni. Ja se meni hyvin. Hymyilyttää ja olo on ihanan kevyt. Hitsi, mä todella jännitin sitä! 

Sain kiitettävän arvosanan ja palautteen, että olen varma ja turvallinen ohjaaja. Niin, että ei muuta kuin minusta valmentajaa varailemaan sitten vain, eiks niin?


Näin äsken unta että vedin Janille HIIT-treeniin. Tehtiin ainakin burpeeta ja jumppapallolla kyykky + pallon nosto ylös-liikkeitä. Tais jäädä ohjaaminen vähän päälle! Heh. 

Koirat ainakin tarvinnevat nyt ulkoilua, eli palataan taas! Kivaa iltaa 

12 kommenttia:

 1. Hei jess todella hieno homma! Onnea ja hyviä ulkoiluja :)

  VastaaPoista
 2. Onnea vielä Ansku, ja hyvä että nyt on taas yksi stressattava asia vähemmän to do -listalla!

  VastaaPoista
 3. ...Aika vaikeaksi on muuten tehty tuo kohta, missä pitää todistaa että en ole robotti (kuka sen tietää, tiedänkö itsekään?) "Valitse kaikki kuvat joissa näkyy puita" - ja pienessä ruudukossa on värikkäitä kuvia, joista ei oikein edes näe onko vihreä väri puuta vai jokin muu elementti. Mutta ilmeisesti selvisin tulikokeesta, enkä ole Ilona Bot :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♡ Kyllä tipahti iso kivi olkapäältä :)

   Ai mitä? Onko siihen vaihtunut sellainen! Täytyy käydä tsekkaan. Kiva kun huomautit!

   Poista
 4. En tiiä, mulla oli jäänyt kommentointi ruoanlaiton ajaksi kesken jonnekin välilehdelle ja ehkä sen takia järjestelmä ajatteli että minut täytyy tuplatsekata :)

  VastaaPoista
 5. Lämpimät onnittelut! Hieno homma. - Mukavaa viikkoa sinulle Ansku.

  VastaaPoista
 6. Hieno juttu, lämpimät onnittelut! :) Varmasti hyvä fiilis kun saa jännittävän asian suoritettua ja vielä noin hienoin arvosanoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan mahtavaa! Kiitos onneista <3 <3 <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!