sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Minä, valmentaja

En olekkaan ehtinyt vielä kertoa viimeisimpiä kuulumisiani liittyen uuteen alaani. Suunnittelin vielä jokin aika sitten, että laitan personal training-yrityksen pystyyn. Ehdin jo soittaa yritysneuvontaankin, kun uupumus ja stressi yllättivät. Jäin pohtimaan olisiko laskutuspalvelu sittenkin väyläni tässä vaiheessa, kun kaikki on alussa. 

Samoihin aikoihin päädyin vähän kuin vahingossa työhaastatteluun kuntokeskukseen. Haastattelu meni hyvin. Mietin, että hankin kokemusta alalta, ja lykkään yrittäjyyshaaveet tulevaisuuteen. 

Jokin siinä ei kuitenkin tuntunut oikealta. Itseasiassa muutamakin juttu alkoi vaivata. Palkka oli todella pikkuruinen. Lisää saisi sitten kun viikossa olisi melkein 30 asiakasta. Pakko sanoa tähän väliin, etten edes halua ainakaan vielä tässä vaiheessa niin montaa, joten palkka jäisi minimaaliseksi. Sellaiseksi, etten verojen ja bensakulujen jälkeen lyhentäisi sillä ainuttakaan lainaerää. Palkkaa olisin saanut vain asiakkaan ohjustunneista, en mistään muusta. Suunnittelutyöstä esimerkiksi. 


Toinen asia joka jäi vaivaamaan, olivat supertiukat aikataulut. Ohjaustakin tärkeämpää tuntui olevan myyminen, ja omaa aikaa olisi annettava. 

Ei ei ei, kuiski sisäinen ääni. Haluan tehdä työni laadukkaasti, keskittyä rauhassa asiakkaaseen ja saada työstäni ansaitsemani korvauksen. Ratkaisuni sinetöityi kun ihana valmennettavani ilmaisi oman mielipiteensä työtavoistani. Tuntui tosi hyvältä. 

Minusta ei ole kuntokeskuksen työntekijäksi niin kauan kuin työpanostani ei arvosteta esimerkiksi kunnollisen palkan muodossa, enkä saa keskittyä rauhassa työhöni. Haluan hoitoalalta pois juuri siitä syystä, että en saa tehdä työtäni niin hyvin kuin haluan. Aika ja työnmäärä - saati palkka eivät kohtaa. En halua tehdä samanlaisissa olosuhteissa tätä. 

Tälläkin kokemuksella oli tarkoituksensa. Opin mitkä asiat ovat minulle tärkeitä tässä työssä. Nyt sitten vähän jännittää laitetaanko mut johonkin kuntokeskusten mustalle listalle, mutta tiedättekö? Haluan tehdä asioita niinkuin oikealta tuntuu. 

 ♥

10 kommenttia:

 1. Juuri näin Ansku. Pitää kuunnella sisäistä ääntään. Kun on joskus joutunut koville vanhassa elämässään... tietää hyvinkin mitä haluaa tehdä. Kuuntele vain sisintäsi, se kertoo, mitä haluat. Onnea tulevaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kokemus auttaa kyllä. Tietää aika ainakin aika tarkkaan mitä EI halua :D

   Poista
 2. Sisäisen äänen kuunteleminen antaa kyllä ne oikeat vastaukset ja minä uskon, että kun ihmisellä on palo tehdä jotain, sille kyllä tulee tilansa aikanaan. Ja jos nyt joudut jonkin kuntosalin mustalle listalle, olisi kiva, jos ne ilmoittautuisivat täällä - tietääpähän sitten välttää ryövärisalit;)
  Aurinkoa sinulle tähän alkaneeseen toukokuuhun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin mäkin haluan uskoa. Kiitos ♡ Aurinkoista kevättä!

   Poista
 3. Sinulla on juuri samanlaisia ajatuksia kuin itselläni tällä hetkellä. Mietin koko ajan ratkaisua tilanteeseen. Hienosti olet luovinut itsesi pois. Kyllä itseään kannattaa kuunnella. Myös minun. Tulisin asiakkaaksesi, jos välimatka olisi vähän lyhyempi. Nyt aikani ei valitettavasti riitä vaikka halua olisikin.Tsemppiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä siis sullekin! Aika hyvä neuvo on, että kuuntele sisintäsi. Mäkin aion kuunnella sitä jatkossa enemmän ♡

   Poista
 4. Kyllä musta tärkeintä on tehdä niin, että se tuntuu itsestä hyvältä. Sisin kertoo aika paljon mitä haluat tehdä ja ei kai se ole tarkoitus, että ajaa itsensä piippuunkaan.

  Aurinkoista viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Pitäisi uskaltaa kuunnella sitä rohkeammin. Olisin tehnyt PT:n työtäkin jo monta vuotta jos olisin kuunnellut tarkemmin itseäni :D

   Aurinkoa sinnekin ♡

   Poista
 5. Varmasti fiksu päätös! Uskon sen pienen sisäisen äänen kuunteluun - täytyy uskaltaa olla uskollinen itselleen ja toiveilleen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mäkin uskon. Ja siihen että asioilla on tapana selvitä ♡

   Poista

Kiitos kommentistasi!