maanantai 30. toukokuuta 2016

Onnistunut elämäntapamuutos valmennuksen avulla

Hyvinvointimuutosten tekeminen omassa elämässä tuntuu usein vaikealta. Tiedämme kyllä mitä tehdä, mutta emme aina  MITEN tehdä. 

Nyt kuulkaas rakkaat lukijani vinkkaan teille valmennuksesta, joka auttaa tässä. Ihana Mippi Vuorikoski Philia Valmennuksesta starttaa neljän viikon Muutosvalmennus 2.0. kickstartin 1.6, eli ihan pian! 

Antaa Mipin itse avata mistä on kyse ♥ 


Minun tehtäväni on tukea sinua henkilökohtaisesti ja tarjota paras mahdollinen ymmärrys siitä, miten elämäntapamuutos mahdollistuu omassa elämässäsi! Ymmärtämällä muutoksen aikaansaamisen anatomiaa pystyt hyödyntämään oppeja ihan kaikessa elämässäsi. 

Oletko tavoitellut parempaa oloa, terveellisempiä elämäntapoja, sporttisempaa kroppaa, parempaa mieltä tai vaikka energisyyttä saavuttamatta kuitenkaan sitä haluamaasi positiivista muutosta? 

Muutosvalmennus 2.0. auttaa sinua tekemään muutoksen itsellesi mahdollisimman helpoksi - riippumatta tavoitteestasi tai lähtökohdistasi. 

Klikkaa tätä linkkiä, tutustu valmennuksen sisältöön ja tule mukaan, aikaa on enää huomisiltaan eli 31.5. asti! 

Laitan mukaan vielä erikoistarjouksen Peace & Stylen lukijoille. Osallistuessasi kurssille saat automaattisesti -50% alennuksen esimerkiksi live-valmennuskertaan tai hypnoosiin. 

Käy lukemassa lisää kotisivuillani www.philiavalmennus.com

Voit myös laittaa mailia philiavalmennus@gmail.com ja kysellä halutessasi lisää. 

Tervetuloa mukaan :)

Mippi / Philia P.s: Mippi on tuttuni ja jakaa pitkälti samanlaisia elämänarvoja kanssani. Kyseessä ei ole maksettu mainos. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!