keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Rento. Rennompi. Rennoin asu

Pukeutumiseni lipuu aina vain rennompaan ja rennompaan suuntaan. Ajat, jolloin kiusasin itseäni kahdentoista sentin koroilla varustetuilla muovijalkineilla ja epämukavilla vaatteilla, tuntuvat kovin kaukaisilta. Toisaalta, niinhän ne alkavat ollakin (ei tuu vanhuus yksin, ja mitä näitä nyt on)

Kuvassa tämän hetken lempityylini. Se on viime viikolta, mutta samat collarihousut, conssit ja nahkatakki olivat käytössä tänäänkin. Osin ihan käytännöllisyyden vuoksikin, kun käytiin asiakkaani kanssa  kehonhuoltoasioita läpi, ja hyppäsin sitten lennosta junaan kohti Pasilaa ja koulua. 

...jota ei muuten ollutkaan tänään. Eikä viime viikolla. Lievästi sanoen otti pannuun maksaa täysihintaiset junaliput kaksi peräkkäistä kertaa niin, että vasta perillä selviää ettei olisi tarvinnut edes olla siellä. No, tällaista näköjään joskus sattuu. Kuulemma kurssi on osaltani nyt taputeltu. Ja sehän tarkoittaa enemmän aikaa muihin juttuihin! 


Takki Ellos
Housut Röhnisch
Laukku Marc By Marc Jacobs
Tennarit *Converse


Kuten vaikka blogien lukemiseen. Taidan aloittaa Kauneus&Terveys sivuston alle muuttaneen, ihanan Karita Tykän blogista. Oletko jo tutustunut?

Ihanaa ja aurinkoista viikon jatkoa  ♥


*saatu

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!