perjantai 20. toukokuuta 2016

Rippijuhlamekko

Just nyt hartioita ja päätä särkee väsymyksestä, ajatus ei kulje ja mietin miten pysyä hereillä illalliseen saakka. Ehkä juuri siksi päätin tulla moikkaamaan sinua tänne blogiin. Jos vähän piristyisi, tai ainakin saisi syyn sinnitellä hereillä vielä hetken. 

Voisin näyttää sulle nyt sen rippijuhla-asun, josta mainitsin aikaisemmin


Rippijuhlamekko on siis se sama boheemi kaunotar, joka päällä vietin PING-päivän viikko sitten. Se kelpasi täydellisesti myös kummipojan rippijuhliin, jotka vietettiin viime sunnuntaina. 

Tällä kertaa asustin solmuvärjätyn vaatteen vyöllä, joka osoitti vyötärön paikan, sekä bleiserillä joka piilotti hartiat kirkossa. Sininen Guessin laukku mätsäsi hyvin, mutta (blogin kautta saadut) Mamzellen kengät eivät niinkään. Niiden homma oli olla jumalaisen hyvät jalassa. 


En voi uskoa että kummipoikani on jo teini-ikäinen! Vastahan olin itse. Mutta niin se vaan menee, että aika kuluu ja itse on kohta jo ihan mummoikäinen. 


Nyt on luovutettava. Olen niin väsynyt rankan, mutta antoisan koulupäivän jäljiltä, että on mentävä suihkun kautta odottamaan että illallinen katetaan eteeni. 

Viikonlopun jatkoja, kuullaan taas!

8 kommenttia:

 1. Tää on kyllä kaunis mekko.
  Ja kantajansa oloinen.✨Pöörfekt😊

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis mekko! Ja kaunis on sen kantajakin :) kyllä kaunis hymy on paras asuste!

  VastaaPoista
 3. Oi, onpa muuten tosi kauniit kuvat!! Ja mekko on kanssa nätti - ihanan monikäyttöinen :)

  VastaaPoista
 4. Ihana asu ja nää kuvat on tosi kivat :)

  VastaaPoista
 5. Vitsit mikä mekko ja mikä mimmi, peukutan!

  VastaaPoista
 6. Tollaset monikäyttöiset vaatteet on parhaita! Ja oi, mikä suloinen karvakorva tuossa viimeisessä kuvassa viipottaa. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!