lauantai 4. kesäkuuta 2016

Elämä antaa vihjeitä

Oho. Heräsin tänään noin kaksi tuntia myöhemmin kuin olin alunperin ajatellut. Enkä edes sillä tavalla itse, spontaanisti, vaan siihen kun Jani kymmenen minuuttia yli kaksi kurkisti makuuhuoneen ovesta ja toivotti hyvät huomenet. Sitten se meni ja keitti kahvit. 

Lorautin kauramaitoa kahvini sekaan ja katselin sen sakkautumista. Mietin, että on ihan kiva tehdä taas vuosien tauon jälkeen silloin tällöin yövuoroja. Siitäkin huolimatta, että rytmi jää luultavasti päälle ja tuijottelen kattoon pitkälle yöhön. 

Sain eilen jonkinlaisen stressireaktion kun juttelin perheeni kanssa liiketoimintasuunnitelmasta ja yrittäjäksi ryhtymisestä. En ole aivan varma mitä tapahtui, mutta huomasin suoltavani suustani epämääräisiä sanoja jotka muodostivat vieläkin epämääräisempiä lauseita. Joiden sisältöä en voinut edes ihan täysin allekirjoittaa. Itketti. 


Lopulta kyse oli kai väärinymmärryksestä, ja minäkin sain sanottua taas jotain järkevää, mutta olin pitkään itkuinen. Sitten, yön tunteina tajusin pointin. Hoksasin, että eilisellä tunteenpurkauksella ja koko tilanteella oli tarkoitus ohjata minua oikeaan suuntaan. 

Elämä kantaa. Olen joka päivä kiitollinen, että olen oppinut jollain tavalla luottamaan siihen. Asiat järjestyvät.

Vaikka eteen tulee paskoja juttuja, olen oppinut löytämään niistä tarkoituksen. En aina, mutta joskus kuitenkin. Elämähän se siinä vain yrittää antaa merkkejä mitä kannattaisi tehdä. 

Juuri sitä minä olen peräänkuuluttanut nämä vuodet, jotka olen pyrkinyt viemään alanvaihtosuunnitelmiani haaveista käytännön tasolle. Että olisi joku, tai jokin joka auttaisi  ♥ 


Lue myös

5 kommenttia:

 1. Uskon että kaikella on tarkoituksensa, toivottavasti oikea suunta löytyy ja olosi helpottaa! Oikein ihanaa alkavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Samoja mietteitä itselläkin - kyllä tarkoituksen löytää tapahtumista, jos haluaa sen nähdä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Positiivinen asenne auttaa kummasti :) ♡

   Poista
 3. Ihana postaus! Munullakin on roikkunut oikeastaan vastaava-aihe juuri postausideoissani siitä, miten aina elämänkulkua ei voi hallita tai vastustaa, uskon että kaikki tapahtuu miten on tarkoitettu. Miten silti vihjeitä voi saada aivan huomaamatta omassa arjessaan. Tästä muutamia juttuja ajatuksena kertoa! Hassu homma! :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!