keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Treeni vai mansikka?

Tekisi toisaalta ihan hirveästi mieli mennä liikkumaan. Omat treenit kun ovat kiireiden vuoksi jääneet vähän vähemmälle. Olen kyllä joogannut, kävellyt ja tehnyt yhden napakan mäkitreenin, jonka ansiosta pakarat olivat kipeät kaksi päivää. 

Toisaalta, on tässä tullut oltua liikkeessä muutenkin. Paljon kehuttu arkiaktiivisuus on ollut huipputasoa viime päivät. Siitä on pitänyt huolen hoitajan työ, mutta myös PT:n työllä on ollut näppinsä pelissä. 

Taidankin siis keskittyä väsyneen kroppani ravitsemiseen.

Aloitan mansikoista. Täytyy vaan varoa, ettei niiden c-vitamiinit, kaliumit ja folaatit mene parempiin suihin... 5 kommenttia:

 1. Ai vitsi mä olinkin jo unohtanut, että teillä on berni <3 Todella ihana kuva :) Voisi itsekin käydä hakemassa mansikoita joku kaunis päivä! (tällä hetkellä sataa vettä kaatamalla vaakatasossa, yök)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, näitä karvakuonojahan on peräti kaksin kappalein :)

   Poista
 2. Ihana kuva koiran kanssa! Lepo on myös hyväksi mutta liikunnan kanssa työskentelyssä on etunsa koska sillon tulee ns huomaamatta myös liikettä kun tekee töitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Joo, totta! Eikä tossa hoitajan duunissakaan oikeestaan pääse liian pitkiä aikoja istumaan paikallaan :)

   Poista
 3. Huomattu on, miten myös hoitaja mitoitusten kiristykset vaikuttavat nimenomaan tuohon fyysiseen aktiivisuuteen myös työaikana. Joutuu hirmu ripeästi, jossei välillä juoksemaan työpaikalla, että ehtii tarvittavat hommat hoitaa. Mikä ärtymys, välillä pistää vihaksi, kun sen myötä sit vapaa-aika kärsii kun väsyy, eikä jaksa tehdä niitä perus arkijuttuja, mitä kaipaa työnsä vastapainoksi! Tiedät varmasti mitä tarkoitan. :/ <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!