maanantai 4. heinäkuuta 2016

Epätäydellinen postaus

Kaikenlaiset "haluan tanssia kesäniityllä" jutut, ja täydellistäkin täydellisemmät kuvat ovat ärsyttäneet viime päivinä. 

Yhtäkkiä kauniista ja herkistä, niin kuvista, lauseista kuin koko yksilön elämästäkin on tullut jonkinlainen trendi. Klisee. 

Istutaan juhannuseppele päässä ja haaveillaan siitä sun tästä. Tuijotetaan pilviä ja ihmetellään elämää. Eletään ihan täydellistä ihanan sokerisen siirappisen ihanaa hetkeä. 

Ärsyttävintä on ehkä se, että koen itse olevani klisee. 

Siispä korkkasin oluen ja kaivoin jämäsipsipussin esiin. Nuhjaan sohvalla vanhoissa, rikkinäisissä housuissa, vahingossa väärinpäin (kyllä, esiinnyin tässä asussa myös julkisella paikalla tänään) puetussa paidassa ja poskessakin on finni. 

Ei mitään kaunista, ei mitään päälleliimatun herkkää. Röyh.


Hyvää maanantai-illan jatkoa <3


Lue myös

Ei kiiltokuville

15 kommenttia:

 1. Ha haa Ansku! Tätä lisää! :D

  VastaaPoista
 2. Heh heh, tää oli päivän paras! Tais olla itse asias parhaita blogikirjotuksia pitkään aikaan. Itseäkin ärsyttää usein kun aina blogimaailmassa kaikki on niin ihanaa ja herkkää ja kaunista -ne on ne arjen pikku ilot josta kaikki aina kirjoittaa. Itsekin tottakai. Inhottaa aina laittaa ulos sellaisia tyhjäpäisiä kukkapostauksia tms menemään -mutta toisaalta eipä tässä arjessakaan paljoa kuvattavaa ole. Saatampa innostua itsekin tekemään samanlaisen hassun jutun, haastetaan kaikki postaamaan vaihteeksi arkilookkeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepäs on hauska kuulla :) Tuli tehtyä aika extempore, ihan muita juttuja kirjoitin ensin, mutta sitten vaihtuikin aihe lennosta tähän.

   Ja hei, arjessa just on kuvattavia juttuja! Tässä onkin haaste. Mä tykkään arkisista postauksista, mutta toivoisin että vaikka kuvien ei tarvitse olla kiiltokuvia(joskus tykkään niistäkin), niissä olisi kuitenkin hiukan laatua. Esim. sun juhannuspostaus. Vaikka ei tokikaan ollut kyse arjesta vaan just juhannuksesta, mutta ehkä ymmärsit pointin? :D <3

   Poista
 3. Ihana postaus! Aitoo :)

  VastaaPoista
 4. Ihan paras postaus :D :D Sama ilmiö pistänyt itsellänikin silmään blogeissa, nykyään on niin hienoa olla herkkä, pohtiva ja ihana. Ei sellaista aina jaksa!

  VastaaPoista
 5. Lol, jos mä tekisin mun arjesta postauksen, mulla olis aina likaise vaatteet joissa on polvipussit. :'D Sitä kutsutaan hienommin "puisto chic:ksi". ;) Ja sit joku pyyhkii yleensä mun vaatteisiin vielä vähintäänkin rasvaiset sormensa tms. Ja sit on ne kakkavaipat, pottahommat ja muu glamour. Mun elämä on ainakin toooosi hehkeetä ja eleganttia. :D (Vaan silloin, kun lapset on hoidossa!) Ei kerrota kelleen, eikä niille ainakaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe joo sä voisit kyl pistää mua paremmaksi :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!