keskiviikko 24. elokuuta 2016

Syy siihen, miksi en ole päivittänyt blogia

Ei tässä oikeastaan mitään järkeä ole. Istua nyt tässä koneella, kun olkapää on kipeä eikä siedä tätä hommaa ollenkaan. Ja lukeakin pitäisi. Teoriakoe on huomenna.

Tässä olen kuitenkin, koska teki niin paljon mieli. Pää höyryää jo. Olen lukenut koko päivän, mitä nyt käväisin kokeilemassa salitreeniä pitkästä aikaa. 

Sekin on ollut tauolla olkapäävaivan vuoksi. Se on niin monessa mukana, se olkapää siis, että ei äkkiä uskoisi. 

Laitoin tänään vain vähän painoa jalkaprässiin, ja homma sujui. Laitoin vähän lisää, ja kas, olkapää muistutti heti olemassaolostaan. 

Kiertäjäkalvosin se siellä vihoittelee. On tulehtunut ja turvonnut. Ensin se kipeytyi töissä. Särky helpotti pian, mutta olkapää jäi naksuvaksi. Olisi pitänyt ihmetellä enemmän mokomaa naksuttelua, eikä jatkaa treenaamista. No. nyt on turha enään jossitella. Täytyy keskittyä paranteluun. 

Mutta ehdinpä kirjoittaa ainakin muutaman lauseen, ennekuin vaiva taas alkoi. Taitaa olla syytä etsiä kylmäpussi. Sitten laitan kädet meditaatioasentoon, niinkuin fysioterapeutti opasti. Se kyllä helpottaakin. 

Kuullaan taas kunhan pääsen koneelle. Niin ja hei, saa toivottaa tsemppiä. Tällä viikolla on kokeita melkein joka päivälle. Sunnuntaina on joko ilon päivä, tai sitten istun nenä kiinni kirjassa ja kertaan. 


Kuvat eivät liity aiheeseen. Ne on otettu Raumalla. Teimme sinne kesäretken muutama viikko sitten. Oli kiva paikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!