torstai 8. syyskuuta 2016

Viikonlopun menovinkki Tampereelle

Kaipaan tulevaan viikonloppuun rauhoittumista, koska viimeisimmät viikonvaihteet ovat kuluneet töiden merkeissä. On kyllä tullut juhlittuakin.

Tajusin vastikään, että nyt hoitajan työ ei tunnu liian raskaalta. Johtuisiko siitä, että viimeisimmät vuorot ovat olleet aika jees. Eilen potilaita oli optimaalinen määrä. Ehdin jutella. Ehdin antaa aikaa. Ja vaikka sunnuntaina ei juuri ollut aikaa läsnäololle, vaan iltavuoro meni juostessa, oli työkaverit niin mukavia että ei harmittanut. Apua annettiin puolin ja toisin. 

Lisäksi, teen osittaista työaikaa edelleen (eli toisinsanoen, yritän haalia itselleni työkeikkoja), joten en rasitu sataprosenttisen työkuorman alle. Keväällä tosin juuri tämä puoli tuntui kovin stressaavalta.Töitä ei yhtäkkiä ollut. 

Tuleva viikonloppu on kuitenkin töistä vapaa. Luvassa on rauhoittumista ja mielenhoitoa messujen muodossa. Aion nimittäin tutustua mieheni kanssa Viisas elämä-messuihin. 


Ne pidetään Tampere-talolla, Tampereella siis luonnollisesti.

Vaikka messut ovatkin kaksipäiväiset, ehdin osallistua vain lauantaina.

Sunnuntaina olisi Maaret Kallio, Pekka Hyysalo sekä Ilkka Koppelomäki puhujina, mutta onneksi näen kuitenkin Madventureksesta tutut Rikun ja Tunnan. He antavat lauantaina uusia näkökulmia siihen, mihin maailma on menossa ja miten unelmia toteutetaan. Odotan erittäin innolla.

Toivottavasti ehdin kuuntelemaan myös Marika Borgia (joka on kirjoittanut kirjan Rakastu elämääsi – 7 viikon kiitollisuusohjelma.) sekä Tony Dunderfeltiä. Jälkimmäinen pohtii miten ylläpitää vetovoimaa pitkässä suhteessa, mitä rakkaus nykyään merkitsee ja miten yhdistää seksuaalisuus ja henkisyys. Mielenkiintoista tämäkin. 

Lisäksi viikonlopun aikana on jooga- ja meditaatiotunteja sekä monien näytteilleasettajien tuotteita ja palveluita. 

Meinaatkos sinä mennä messuille? 

P.s: Lisätietoa löydät www.viisaselamamessut.fi

10 kommenttia:

 1. Tulen varmaankin lauantaina, sunnuntaina alkaa yövuoro joten sunnuntain messut pakko jättää välistä että ehdin nukkua :/

  VastaaPoista
 2. Tulen varmaankin lauantaina, sunnuntaina alkaa yövuoro joten sunnuntain messut pakko jättää välistä että ehdin nukkua :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uni on kyllä niin tärkeetä, että siitä on hyvä pitää kiinni.

   Hei jos törmätään niin hihkase, mä olen niin sokea ja huono kasvomuistinen etten tunnista ikinä ketään :D

   Poista
 3. Kuulostaa kivalta viikonlopun ohjelmalta! Veljeni asuu Tampereella joten vinkkaan tästä hänelle)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospas hän pääsisi viisastelemaan :)

   Poista
 4. Haluaisin ja lehdestä niistä aamulla lueskelin, mutta ei taida onnistua. :/ Olisipa kiva nähdä kun tänne tulet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ois! Tullaan Janin kans yhdessä ja vaan päiväksi, joten voi olla ettei onnistu. Mut viime kerrasta onkin kyllä jo liian pitkä aika! ♡

   Poista
  2. Niin on, en edes muista missä on viimeksi nähty! Meilläkin vieraita koko viikonlopun, kunhan haaveilin että sinuakin olisi kivaa nähdä! :)

   Poista
 5. Meinaan mennä, huomenna. Tänään ehtinyt, vaikka olisin halunnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mee aamulla, sillon on vähemmän ruuhkaa. Iltapäivällä olikin jo kova sakkia jo kummasti. Kivaa messupäivää! ♡

   Poista

Kiitos kommentistasi!